5 tips για λαμπερό δέρμα: Όταν η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης γίνονται θαύματα

MARY POPPINS
/
8 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Super Διαγωνισμός La Vie En Rose!

Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες το πρόσωπο και το σώμα χρειάζονται την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα για να επανέλθει η λάμψη της επιδερμίδας μας. 

Η χρήση των κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων μπορεί να μειώσει έως και να εξαλείψει τα σημάδια του χρόνου, χαρίζοντας λαμπερή υγιή και γεμάτη ζωντάνια επιδερμίδα. 

Γι’ αυτό σου έχουμε τη λύση για ακόμη μία φορά!

Η La Vie En Rose διαθέτει εξατομικευμένα προϊόντα για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε σώματος. Μείωση κυτταρίτιδας, καύση περιττού λίπους, σύσφιξη, ενυδάτωση και ανάπλαση είναι μερικές από τις δράσεις που προσφέρουν τα προϊόντα. 

Το Popup.gr εξασφάλισε για σένα κρέμες προσώπου και σώματος για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, με μοναδική υφή και υπέροχο άρωμα. Aν θέλεις να τα κερδίσεις πήγαινε στο τέλος του άρθρου και δήλωσε συμμετοχή.

Η Reishi Cream εμπλουτισμένη με το θαυματουργό «Μανιτάρι της Αθανασίας» συμβάλλει τόσο στη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας όσο και στη βελτίωση των σημαδιών της γήρανσης.

reishi cream

Η Caviar Essence, 24ωρη ενυδατική και αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με ζεόλιθο και φύλλα χρυσού είναι κατάλληλη για την ανανέωση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. 

caviar cream

Με την Black Orchid παγώνει τόσο ο χρόνος όσο και οι πτυχές του προσώπου. Ο απόλυτος συνδυασμός για σύσφιγξη στο οβάλ του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ χάρη στα ενεργά συστατικά της.

black orchid

Το Anti-Cellulite είναι Gel σώματος πλούσιο σε καφεΐνη και μενθόλη. Με καθημερινή χρήση του προϊόντος και μασάζ στις “επικίνδυνες” περιοχές, επιτυγχάνεται μείωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας και της αίσθησης φλοιού πορτοκαλιού.

anticel

Το Super Body Bottox είναι Gel σώματος για σύσφιγξη και τόνωση της επιδερμίδας, με καφεΐνη και μέντα. Η καθημερινή του χρήση συνδυαστικά με απολέπιση, κατανάλωση περίπου 1,5 λίτρου νερού την ημέρα και υγιεινή διατροφή, συμβάλλει θεαματικά στο αδυνάτισμα!

superb

Αν θέλεις και εσύ λεία και σφριγηλή επιδερμίδα ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο, δήλωσε συμμετοχή και ΚΕΡΔΙΣΕ τα αγαπημένα σου προϊόντα La Vie En Rose:

 Popup.gr Διαγωνισμός La Vie En Rose 

Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα και να ενημερώνεσαι για super προϊόντα και διαγωνισμούς:

inΑκολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved