Σοκαριστικό βίντεο: Άντρας αρπάζει τρίχρονο κοριτσάκι στους δρόμους της Νέας Υόρκης

POP UP TEAM
/
14 Οκτωβρίου, 2021

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα σε δρόμο της συνοικίας Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη Νέα Υόρκη κάνει εδώ και μερικές ημέρες τον γύρο του ίντερνετ. Είναι η στιγμή κατά την οποία ένας άστεγος άντρας αρπάζει ένα τρίχρονο κοριτάσκι από το χέρι της γιαγιά του, ενώ η γυναίκα διασχίζει τον δρόμο με τα τρία εγγονάκια της.

Το τρομακτικό σκηνικό διαδραματίστηκε την περασμένη Δευτέρα όταν ο 27χρονος άνδρας που ονομάζεται Santiago Salcedo εντόπισε το κοριτσάκι από το απέναντι πεζοδρόμιο και άρχισε να περπατά με αργό βηματισμό προς το μέρος του. Μόλις το πλησίασε με μία πολύ απότομη κίνηση το άρπαξε από τη γιαγιά του, ενώ ήταν μέρα μεσημέρι και υπάρχαν δεκάδες άνθρωποι τριγύρω. Ευτυχώς ένας περαστικός έσπευσε και έσωσε τελικά το παιδί από τα χέρια του άντρα που το είχε αρπάξει και έτρεχε μακριά.

Κάμερα ασφαλείας από ένα κοντινό βενζινάδικο έχει καταγράψει το σοκαριστικό περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών East Tremont και Baisley στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης με το σχετικό στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο του κόσμου. Στη 1:20 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας μία 65χρονη γυναίκα εμφανίζεται να περπατάει στο πεζοδρόμιο κρατώντας από το ένα χέρι τους δίδυμους εγγονούς της και από το άλλο χέρι την 3 ετών εγγονή της. Τότε ένας άστεγος άντρας τιλυγμένος με ένα πάπλωμα πλησιάζει σιγά-σιγά την οικογένεια. Μόλις φτάνει κοντά τους γέρνει απότομα προς τα μπροστά και αρπάζει το κοριτσάκι, τυλίγοντας το στο πάπλωμα του, ενώ απομακρύνεται.

«Πήρε το κοριτσάκι μου! Πήρε το κοριτσάκι μου! Πήρε το μωρό μου!» ακούγεται να ουρλιάζει η γιαγιά των παιδιών, καθώς, σε κατάσταση πανικού, αφήνει πίσω τα δίδυμα αγοράκια και τρέχει να τον προλάβει. Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ο 63χρονος Fermin Bracero, υπάλληλος στο βενζινάδικο, η κάμερα του οποίου κατέγραψε το συμβάν.

Ευτυχώς το κοριτσάκι ήταν τυχερό. Ένας άντρας που βρισκόταν μέσα σε σταθμευμένο όχημα είδε το περιστατικό, κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε προς την κατεύθυνση του Santiago Salcedo. Λίγη ώρα μετά ο άστεγος επέστρεψε στο σημείο κρατώντας μόνο την κουβέρτα του. Ανέβηκε στο μηχανάκι του και απομακρύνθηκε, ενώ το παιδί οδηγήθηκε με ασφάλεια στη γιαγιά του.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας οι αρχές εντόπισαν τον Salcedo να κοιμάται έξω από ένα εστιατόριο και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος δήλωσε ότι επιχείρησε να απαγάγει το μικρό κορίτσι γιατί του είπαν «φωνές μέσα στο κεφάλι του».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved