10 αιτίες που οι περισσότεροι άνδρες δεν μπορούν να διαχειριστούν μια δυνατή γυναίκα

POP UP TEAM
/
9 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

1. Μια δυνατή γυναίκα δεν χρειάζεται έναν άνδρα για να αγωνιστεί για αυτήν

Ένας άντρας θέλει να αισθάνεται ότι είναι απαραίτητος. Θέλει να ξέρει ότι μάχεται για την αιώνια αγάπη και τον θαυμασμό της γυναίκας του. Μια δυνατή γυναίκα θα δείξει ότι αγαπά τον άντρα της, αλλά και ότι είναι επίσης ανεξάρτητη και μπορεί να διαχειριστεί τα πράγματα μόνη της.

Η δυνατή γυναίκα θα αγωνιστεί και για τους δυο σας, αλλά δεν χρειάζεται έναν άνδρα να αγωνιστεί για τις μάχες της. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα, θα ασχοληθούν με το θέμα. Δεν κάθονται να περιμένουν, σαν θύματα, έναν άνδρα για να βρει τη λύση. Μερικοί άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν αυτή την δύναμη. Εάν επιλέξετε να παραμείνετε δίπλα σε ένα τέτοιο το είδος γυναίκας, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να περπατήσετε δίπλα της, όχι μπροστά της.

2. Μια δυνατή γυναίκα ξέρει τι θέλει.

Οι δυνατές γυναίκες ξέρουν τι θέλουν, πώς να το επιτύχουν και θυμούνται όλα αυτά που έπρεπε να υπομείνουν για να πάρουν αυτό που έχουν. Μια γυναίκα σαν και αυτήν ξέρει τι θέλει. Αν της αρέσει ένας άνδρας θα προσπαθήσει να τον κερδίσει. Δεν θα περιμένει αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση.

Οι δυνατές γυναίκες έχουν επίμονη προσωπικότητα που μπορεί να είναι εξαιρετικά εκφοβιστική για ορισμένους άνδρες. Δεν είναι υποχωρητική. Αγαπούν ολόψυχα, αλλά και μπορούν να συνεχίσουν την εξερεύνηση του κόσμου, με έναν άνδρα ή και χωρίς. Θα πρέπει ένας άνδρας να έχει αυτοπεποίθηση για να αφήσει μια τέτοιου είδους γυναίκα να αναλάβει ευθύνες.

3. Μια δυνατή γυναίκα θα απαιτήσει τιμιότητα και ευπάθεια

Οι άνδρες δεν ανοίγονται εύκολα σε δύσκολες ερωτήσεις. Οι δυνατές γυναίκες έχουν βουτήξει στο κακό, τα τραύματα, και την εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Απαιτούν έναν άνθρωπο που να είναι ειλικρινής και ευάλωτος, επειδή έχουν υποφέρει τόσο πολύ στη ζωή τους. Θα πρέπει να ξέρουν ότι ο σύντροφός τους μπορεί να είναι διαθέσιμος για να περιηγηθούν στον ωκεανό της αβεβαιότητας και να ταξιδέψουν τις άκρες της τρέλας.

Οι δυνατές γυναίκες δεν φοβούνται το παρελθόν. Σκάβουν και αναζητούν για αυτά τα πράγματα που μας κάνουν να είμαστε άνθρωποι. Η δυνατή γυναίκα πάντα βρίσκει ένα ισχυρό άνδρα για να σταθεί ψηλά μαζί της στην διαφορετικότητα. Οι άνδρες τείνουν να αποφεύγουν την ευπάθεια επειδή αισθάνονται αδύναμοι.

4. Μια δυνατή γυναίκα δεν εκφοβίζεται από την οικειότητα

Η δυνατή γυναίκα θα προκαλέσει έναν άνδρα. Θα απαιτήσει την οικειότητα σε όλες τις μορφές, από τη συνομιλία μέχρι όταν κάνει έρωτα. Δεν θα κρατήσει τίποτα κρυφό. Επειδή μια δυνατή γυναίκα είναι άνετα με τη θηλυκότητά της, θα περιμένει τον άντρα της να είναι επίσης ανοικτός σε όλες τις πτυχές της οικειότητας. Αυτή απαιτεί πάθος, επιθυμία και να αισθάνεται ότι είναι μοναδική.

5. Μια δυνατή γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως τα ψέματα

Οι δυνατές γυναίκες είναι ειλικρινείς και περιμένουν πλήρη εμπιστοσύνη σε μια σχέση. Μπορούν να αισθανθούν τα ψέματα στην στιγμή, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να πείτε ένα αθώο ψέμμα. Μην τους δίνετε ψεύτικες εξηγήσεις. Είναι ένας ανθρώπινος ανιχνευτής ψεύδους. Όντας σε μια σχέση με μια δυνατή γυναίκα σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα που μένει κρυφό. Ποτέ δεν θα ανεχθεί την αίσθηση της ψευτιάς και του εγωισμού. Εάν δεν μπορείτε να είστε μαζί της πλήρως, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σας απορρίψει

6. Μια δυνατή γυναίκα απαιτεί αρτιότητα και συνεκτικότητα

Οι γυναίκες που έχουν εσωτερική δύναμη δεν μπορούν να ανεχθούν ασταθείς ή αναποφάσιστες προσωπικότητες. Θέλουν να ξέρουν ότι ο άνδρας που αγαπούν διαθέτει ακεραιότητα, σεβασμό και είναι ένας άνδρας με λόγο.

Αν αρχίσουν να αισθάνονται ότι ο άνθρωπος τους απομακρύνεται, θα αντιδράσουν αναλόγως και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τον αφήσουν να φύγει εάν καταλάβουν ότι τις κοροϊδεύουν. Θέλουν να αισθάνονται ότι τις αγαπούν άνευ όρων. Αν αισθανθούν προσβεβλημένες δεν θα έχουν πρόβλημα να το δείξουν. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε μια δυνατή γυναίκα είναι να την κάνετε να αισθανθεί αδύναμη.

7. Μια δυνατή γυναίκα είναι γενναία

Μια δυνατή γυναίκα έχει περάσει τεράστιες προκλήσεις και εμπόδια στη ζωή της. Έπρεπε να μείνει εξαιρετικά δυνατή. Ξέρει ότι μπορεί να αντέξει οτιδήποτε άλλο στην πορεία της, έτσι αυτού του είδους την ένταση είναι συχνά φορές δύσκολο να την καταλάβει ένας άνδρας.

Είναι εκφοβιστικό, γιατί υπάρχει και αυτό μαζί με όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις που έρχονται με αυτό το είδος της persona. Είναι πρόθυμες να μοιραστούν τα σημάδια τους και περιμένουν από εσάς να κάνετε το ίδιο. Δεν υπάρχουν μυστικά στον κόσμο της.

8. Μια δυνατή γυναίκα δεν θα περιμένει για σας

Αυτό το είδος της γυναίκας θα σας ακολουθήσει στο βάθος της κόλασης, αν ξέρει ότι είστε δεσμευμένοι σε αυτήν. Ωστόσο, τη στιγμή που θα αρχίσετε να απομακρύνεστε θα σας αφήσει να φύγετε. Δεν θα περιμένει έναν άνδρα να αποφασίσει εάν αυτός την θέλει ή θέλει κάποια άλλη περισσότερο. Οι δυνατές γυναίκες δεν παίζουν κοριτσίστικα παιχνίδια. Είστε μέσα ή έξω. Θα πληγωθούν, θα γλείψουν τις πληγές και θα είναι έτοιμες για κατακτήσουν ό, τι έπεται.

9. Μια δυνατή γυναίκα θα σας αγαπά άνευ όρων

Η αγάπη από μια δυνατή γυναίκα είναι πιστή. Ακριβώς όπως και οι μητέρες με τα παιδιά τους, η δυνατή γυναίκα θα φροντίζει και θα αγαπά τον άντρα της έντονα. Όταν νιώθει ότι η αγάπη της βρίσκει ανταπόκριση, τότε εκείνη θα κάνει ότι μπορεί για να να τον κάνει να αισθάνεται ότι αγαπιέται.

Θα τον στηρίξει, θα τον βοηθήσει και θα αγωνιστεί για να πάρει ό, τι του αξίζει. Μερικοί άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν αυτό το είδος της άνευ όρων αγάπης. Φοβούνται την ένταση και το βάθος που δίνεται. Πολλές φορές είναι σε αυτό το στάδιο που οι άνδρες φεύγουν από μια δυνατή γυναίκα. Θα σας αφήσει να φύγετε όσο βαθιά και αν σας αγάπησε. Ξέρει την αξία της.

10. Μια δυνατή γυναίκα θα σας δείξει ποιοι είστε

Είναι δύσκολο να δεχτούμε τα πράγματα που δεν μας αρέσουν για τον εαυτό μας, όταν κάποιος τα επισημαίνει. Όμως, μια δυνατή γυναίκα θα αντικατοπτρίζει τα μέρη αυτά του άνδρα της που χρειάζονται αντιμετώπιση. Αυτή θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει και να σας δείξει πόσο καταπληκτικοί και ισχυροί είστε. Θα σταθεί δίπλα σας και θα σας δείξει την αξία, την αποδοχή και την εμπιστοσύνη. Μερικοί άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν το συναισθηματικό χάος που έρχεται με αυτή την προβολή. Η δυνατή γυναίκα θα βρει έναν ισχυρό άνδρα. Οι αδύναμοι δεν θα τα καταφέρουν πέρα από λίγα ραντεβού. Δεν ξέρουν τι να κάνουν με την ειλικρίνεια, τη δύναμη, την ευφυΐα και την ανεξαρτησία. Ένας ισχυρός άνδρας, πιθανότατα, ανατράφηκε από μια δυνατή γυναίκα και είτε θα ασχοληθεί με τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής ή θα την αφήσει. Οι ισχυρές γυναίκες δεν έχουν χρόνο να παίξουν παιχνίδια.

Έτσι, εάν μπορείτε να χειριστείτε την ένταση, την αγάπη, την ειλικρίνεια και τις συνομιλίες, ίσως να είστε ακριβώς αυτός ο ισχυρός άντρας που μπορεί να συμπληρώσει αυτόν τον τύπο γυναίκας.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved