Challenge μικρό σπίτι + χριστουγεννιάτικος στολισμός: Tips για να φέρεις τις γιορτές στον χώρο σου

©unsplash
POP UP TEAM
/
7 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Έχεις μικρό χώρο όμως σου αρέσουν τα γκράντε Χριστούγεννα; Σε καταλαβαίνουμε! Όταν ο χώρος είναι μεγάλος μπορούμε εύκολα και χωρίς κόπο να πετύχουμε έναν εντυπωσιακό στολισμό. Τι γίνεται όμως όταν το σπίτι μας είναι μικρό;

Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν μικρά κόλπα που μπορείς να εφαρμόσεις και το σπίτι σου θα δείχνει χριστουγεννιάτικο και κυρίως δεν θα «μπουκώσει» με πολλά πράγματα.

Έχουμε και λέμε!

Φώτισε το σπίτι με αρκετά λαμπάκια

Τα λαμπάκια είναι μια εντυπωσιακή ιδέα διακόσμησης για οποιοδήποτε σπίτι. Όταν όμως το σπίτι σου δεν έχει το ιδανικό μέγεθος τότε τα λαμπάκια είναι ακόμα καλύτερη ιδέα! Πράγματι, ένας χώρος καλά φωτισμένος φαίνεται μεγαλύτερος, πράγμα που είναι και το ζητούμενο. Τοποθέτησε λοιπόν όμορφα λαμπάκια, κατά προτίμηση όχι σε έντονο χρώμα, οπουδήποτε μπορείς.

Τοποθέτησε ένα μικρό δέντρο

Αν το σπίτι σου δεν είναι μεγάλο τότε δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να χωρέσεις σε αυτό ένα κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να στριμώξεις τα πράγματα σου και να κάνεις το χώρο σου να δείχνει ακόμα μικρότερος. Για το λόγο αυτό προτίμησε ένα μικρό δέντρο, το οποίο χωράει οπουδήποτε και διακόσμησε το με μικρές μπάλες και φωτάκια, όπως θα έκανες και με ένα δέντρο κανονικού μεγέθους.

Διακόσμησε τους χώρους με χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια

Μια πολύ απλή ιδέα για να μοιάζει το σπίτι σου χριστουγεννιάτικο είναι να αλλάξεις τα κανονικά μαξιλάρια σου και να διακοσμήσεις με μαξιλάρια με χριστουγεννιάτικο μοτίβο. Αυτό μπορείς να το εφαρμόσεις τόσο στο σαλόνι, όσο και στο υπνοδωμάτιο σου. Εξάλλου, τα χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια θα φέρουν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι, χωρίς να περιορίζουν το χώρο σου παραπάνω.

Τοποθέτησε μια γλάστρα με αλεξανδρινό

Σίγουρα ένα μικρό σπίτι δεν έχει τον απαραίτητο χώρο για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έτσι, στην περίπτωση αυτή μια όμορφη και εντυπωσιακή γλάστρα με ένα χριστουγεννιάτικο φυτό αρκεί. Και ποιο λουλούδι είναι περισσότερο συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα από το αλεξανδρινό; Για το λόγο αυτό, διάλεξε ένα μεγάλο, κατακόκκινο αλεξανδρινό και τοποθέτησε το σε μια όμορφη γλάστρα. Με την χριστουγεννιάτικη αυτή πινελιά το σαλόνι σου είναι έτοιμο!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved