Η επιστήμη έρχεται να μας επιβεβαιώσει αυτό που λίγο πολύ ξέρουν όλες οι γυναίκες. >> 

Το να είναι ελκυστικές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και άψογες.

Μερικές φορές, κάποια πράγματα τα θεωρούναι ελαττώματα για τους άνδρες είναι πολύ διαφορετικά. Υπάρχουν μάλιστα μερικά στοιχεία που τις κάνουν να αισθανόνται άβολα , τα οποία το αντίθετο φύλλο τα θεωρεί αξιαγάπητα. Και η αλήθεια είναι πώς κάποια από αυτά τα είχαμε υποψιαστεί. Ποια είναι;

Ιδρώτας

Όταν ιδρώνουμε στο γυμναστήριο, αισθανόμαστε άβολα. Και μπορεί ο ιδρώτας μας να μην έχει την ιδανική μυρωδιά όμως σύμφωνα με τους επιστήμονες μέσω του αρώματός του, μεταφέρονται και θετικά συναισθήματα. Και αυτό το «άρωμα της ευτυχίας» όπως το λένε οι ειδικοί, μεταδίδει στους γύρω μας και ειδικά στους άνδρες θετικά συναισθήματα.

Αυθόρμητο γέλιο

Οι ψυχολόγοι λένε πως αν συναντήσουμε κάποιον που δεν φοβάται να γελάσει και μας κάνει και εμάς να γελάμε ειλικρινά, τότε αυτό το άτομο μας γεμίζει θετικά συναισθήματα που μας ακολουθούν καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Γυαλιά οράσεως

Μπορεί όσες έχουμε προβλήματα οράσεως, να… κρυβόμαστε πίσω από τους φακούς επαφής και να φοράμε τα γυαλιά μας μόνο την ώρα που διαβάζουμε, όμως οι άνδρες θεωρούν τις γυναίκες που φοράνε τα γυαλιά τους πολύ σέξι και ελκυστικές.

Η άσπρη γραμμή από το μαγιό

Οι περισσότερες από εμάς προσπαθούμε να μαυρίσουμε ομοιόμορφα αποφεύγοντας να φοράμε τις τιράντες από τα σουτιέν των μαγιό μας. Μέγα λάθος απ’ ότι φαίνεται, αφού οι άνδρες θεωρούν αυτή την λεπτομέρεια, πολύ σέξι.

Ανακατεμένα μαλλιά

Περνάμε ώρες ατελείωτες για να βρούμε το τέλειο χτένισμα. Ξέρετε, αυτό που στρώνει άψογα, που κρατάει όλη την διάρκεια της ημέρας. Μέγα λάθος. Οι άνδρες λατρεύουν τα μη στυλιζαρισμένα look στα μαλλιά. Αυτά δηλαδή που μας κάνουν να δείχνουμε άνετες, χαλαρές και… προσεγγίσημες.

Make up

Και όμως το αντίθετο φύλο, δεν θέλει από εμάς ένα άψογο πρόσωπο κάτω από στρώση make up. Μας θέλει με τις ατέλειές μας και το φυσικό μας δέρμα.

Κοιλίτσα

Μπορεί όλες εμείς που έχουμε κοιλίτσα να πασχίζουμε να την εξαφανίσουμε, με δίαιτες, διατροφές και γυμναστική ώστε να έχουμε μία σφιχτή και γραμμωμένη κοιλιά, αλλά οι άνδρες τελικά μας θέλουν με τα πιασίματα μας και την κοιλίτσα μας. Έρευνες έχουν δείξει πως ο εγκέφαλος των ανδρών σε περίπτωση που το οπτικό τους πεδίο δει γυναίκα με πιασίματα, τους δίνει το μήνυμα πως αυτή η γυναίκα είναι πιο ελκυστική και πιο ευχάριστη.

via jenny.gr