Το κόλπο για να τον κάνεις να θέλει να είναι όλη την ώρα μαζί σου

POP UP TEAM
/
11 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αυτό είναι το «μυστικό» για να τον κάνεις να θέλει να είναι όλη την ώρα μαζί σου…

Υπάρχουν πολλά «κολπάκια» για να καταφέρεις να τον κάνεις δικό σου αλλά ένα είναι το μυστικό που πρέπει να γνωρίζεις για να τον κάνεις να θέλει να είναι συνεχώς μαζί σου και να σε ερωτευτεί.

Πολλέ φορές κάνουμε το λάθος και προσπαθούμε από την αρχή να δώσουμε τα πάντα στον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κρατά γι απολύ η σχέση που έχουμε δημιουργήσει.

Σύμφωνα με πολλές μελέτες που έχουν γίνει, το «μυστικό» που κάνει τους άνδρες να θέλουν να είναι όλη την ώρα με τη γυναίκα που τους έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, είναι ένα. Δε «δίνονται» νοητικά και σωματικά από την αρχή.

Οι άνδρες θέλουν να υπάρχει ένα μυστήριο και δε θέλουν να πέφτεις με τα μούτρα από την αρχή. Προτιμούν τις γυναίκες που δε θα τους κάνουν τα χατίρια από την αρχή και θέλουν να υπάρχει παιχνίδι γαιτί θέλουν να «κυνηγήσουν» το αντικείμενο του πόθου τους.

Αν είσαι λίγο «δύσκολη« θα τον κάνεις να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο μαζί σου και έτσι θα σε γνωρίσει καλύτερα με αποτέλεσμα να ανακαλύψει πτυχές του χαρακτήρα σου! Όλα με μέτρο όμως, ε!

via neolaia.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved