Ερωτεύσιμη γυναίκα ειναι αυτή που γνωρίζει τα ελαττώματα της

POP UP TEAM
/
16 Αυγούστου, 2020

Πολλές προσπάθησαν να γίνουν, αποτυγχάνοντας παταγωδώς!

Ακριβώς όπως ξεχωρίζει από χιλιόμετρα η φτηνιάρικη απομίμηση από το αυθεντικό, έτσι φαίνονται οι γυναίκες που κάνουν τεράστια προσπάθεια για να τις ερωτευτούν κι εκείνες που ήταν πάντα ερωτεύσιμες.

Η ερωτεύσιμη γυναίκα σέβεται τον εαυτό της. Δεν επιτρέπει σε κανέναν να τη μειώσει, να της φερθεί με τρόπο που την προσβάλλει, να πληγώσει την αξιοπρέπειά της. Δεν ξεκατινιάζεται και απλώς απομακρύνει από τη ζωή της όποιον δεν της κάνει.

Όταν κάνει λάθος θα το αναγνωρίσει, θα ζητήσει συγγνώμη και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τη συγχωρήσεις. Δεν το θεωρεί ντροπή να σφάλλει κι ακριβώς επειδή όταν μετανιώνει, μετανιώνει ειλικρινά, αξίζει πάντα τη συγχώρεση. Δε φοβάται να εκτεθεί, τα αισθήματά της δεν την τρομάζουν κι αν τα κερδίσεις με το σπαθί σου θα τα αφήσει όλα, χωρίς δεύτερη σκέψη, στα πόδια σου.

Έχει κουραστεί από τα παιχνιδάκια, ξέρει πια τι ζητά και πώς να το διεκδικεί. Ω ναι, διεκδικεί με σθένος και πάθος ό,τι γουστάρει πραγματικά. Σπάνια εντυπωσιάζεται, αλλά όταν το κάνει μάχεται για το αντικείμενο του θαυμασμού της. Είναι αφοσιωμένη σε όσους αγαπά κι αυτό την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ξέρει να εκτιμά κι αν μείνεις δίπλα της σε δύσκολη στιγμή στο επιστρέφει στο οκταπλάσιο με πίστη και αφοσίωση.

Δε θα παίξει με τις λέξεις και δε θα κρυφτεί πίσω απ’ το δάχτυλό της, αλλά θα σου παραδεχτεί στα ίσια και παλικαρίσια πόσα νιώθει. Όχι με υπερβολές και μεγάλα λόγια. Τις κουβέντες της τις ζυγίζει προσεκτικά, ξέρει τη βαρύτητα των λόγων της.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ελκυστική, αλλά δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ τη γοητεία της για να κερδίσει κάτι από σένα. Δεν είναι μόνο περιτύλιγμα βλέπεις και τέτοια κόλπα την αφήνουν παγερά αδιάφορη. Αν θέλει κάτι από σένα, θα στο ζητήσει χωρίς ντροπές και μισόλογα.

Γελά μόνο αληθινά κι από το να χαμογελάσει ψεύτικα προτιμά χίλιες φορές να δείξει την αντιπάθειά της. Είναι σε όλα της αυτό που βλέπεις και δεν έχει χρόνο για λυκοφιλίες και ψευτοαισθήματα.

Τις πληγές της, τις φρόντισε εδώ και καιρό και δεν περιμένει εσένα για να τη σώσεις. Δεν περιμένει κανέναν σωτήρα, έμαθε να βρίσκει μόνη της την άκρη. Περιβάλλεται από σκληρό περίβλημα και δεν το ‘χει σε τίποτα να σε κάνει πέρα άπαξ και σε δει να στραβοπατάς. Και παρ’ όλη τη σκληράδα, δε φοβάται να δείξει τις ευαισθησίες της. Την αγγίζει η δυστυχία των γύρω, το βλέπεις στο βλέμμα της όταν αντικρίζει ανθρώπους που τους λείπουν τα βασικά.

Χαίρεται με πράγματα απλά και δεν περιμένει από σένα λούσα και αρώματα για να νιώσει ευτυχισμένη. Την υποβιβάζεις αν θεωρείς πως μπορείς με υλικά να την εξαγοράσεις. Ενθουσιάζεται με μια βόλτα στη λιακάδα, με τη μυρωδιά σου, με την απλότητα που της δίνεσαι. Είναι μαζί θηλυκό και κοριτσάκι, συνδυάζοντας τη γοητεία και την ωριμότητα του ενός με την αθωότητα και τη γλύκα του άλλου.

Είναι εκείνη που δε νοιάζεται μόνο για την πάρτη της κι ακόμα κι αν κάποτε έδωσε και κάποιος εκμεταλλεύτηκε αυτό το μεγαλείο ψυχής, δεν κλείστηκε δειλά στο καβούκι της. Συνεχίζει να δίνει, ίσως με μεγαλύτερη μανία σε όσους απέδειξαν πως το αξίζουν. Πιστεύει ακόμα στους ανθρώπους και παρά τις αναποδιές, δε σταματά να τους δίνει ευκαιρίες. Το μυαλό της εξακολουθεί να μην πηγαίνει πρώτα στο πονηρό και προσπαθεί να βρίσκει πάντα ελαφρυντικά για τις πράξεις του καθενός.

Ξέρει τα ελαττώματά της και δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να τα καμουφλάρει. Στα παρουσιάζει φόρα παρτίδα με περηφάνια, κι αν σ’ αρέσει. Αν δε σ’ αρέσει, από δω παν κι οι άλλοι. Την ιστορία της στη δηλώνει ευθύς εξαρχής για να ξέρεις τι πρόκειται ν’ αντιμετωπίσεις.

Συνεπώς, η πραγματικά ερωτεύσιμη γυναίκα δεν ξεχωρίζει λόγω χρώματος ματιών ή λόγω αναλογιών. Δεν ερωτευόμαστε ποτέ εξωτερικά χαρακτηριστικά, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι ο έρωτας είναι κάτι επιφανειακό κι όποιος τον έχει ζήσει, ξέρει ότι κάτι τέτοιο μόνο επιφανειακό δεν είναι. Ερωτευόμαστε συμπεριφορές, εκφράσεις, τρόπους αντίδρασης. Γι’ αυτό και μια γυναίκα που μπορεί να εμπνεύσει χιλιάδες συναισθήματα έχει στρώσει πρώτα χαρακτήρα και μετά μεικ απ.

via pillowfights.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved