4 σοβαροί λόγοι για τους οποίους δεν θέλει σχέση μαζί σου

toa heftiba@unsplash
POP UP TEAM
/
19 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Βγαίνετε συχνά πυκνά ραντεβού, περνάτε τέλεια και μετά γυρίζετε σπίτι για τη συνέχεια… Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι εσείς είστε φουλ ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος δεν χαλιέται για να συνεχίζει να σας βλέπει και να ασχολείται μαζί σας, η λέξη σχέση όχι μόνο δεν έχει αναφερθεί αλλά δεν υπάρχει καν στο προσκήνιο!

Εμείς οι γυναίκες έχουμε την κακιά συνήθεια, εκτός του ότι δενόμαστε πολύ πιο εύκολα, να δραματοποιούμε τα πράγματα και να θεωρούμε ότι άπαξ και μας απορίψει ένας άντρας, ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου! Αν μας ρωτάτε πολύ κακώς, γιατί εκτός του ότι χαλάμε τη δική μας διάθεση και ζαχαρένια, οι αγαπητοί μας κύριοι δεν δίνουν δεκάρα αν εμείς κάθε βράδυ πίνουμε και κλαίμε για τον άθλιο που μας απορρίπτει!

Στο κάτω κάτω, για να μας απορρίπτει, πάει να πει ότι ο άνθρωπος έχει τους λόγους του. Αν έχετε τα κότσια μπορείτε να τον ρωτήσετε, αν όχι εδώ σας έχουμε κάποιους αρκετά σημαντικούς λόγους για τους οποίους ίσως να μη θέλει σχέση μαζί σας!

1. Δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του: Οι άντρες είναι σίγουρα περίεργα όντα και σίγουρα πολύ διαφορετικά από εμάς. Οπότε λοιπόν, όταν είναι φουλ πληγωμένοι και απογοητευμένοι, από γυναίκα πάντα όχι από την ομάδα, έχουν την τάση να φλερτάρουν ασύστολα και να κάνουν sex από δω κι από κει! Μην το παρεξηγήσετε το πράγμα αλλά δυστυχώς έτσι είναι! Μπορεί εμείς όταν χωρίζουμε ή τρώμε την χυλόπιτά μας, να κλαίμε και να πηγαίνουμε στα μπουζούκια με τις κολλητές μας, οι άντρες εφαρμόζουν μία άλλη τακτική, που αποτελεσματική δεν ξέρουμε αν είναι, αλλά είναι σίγουρα πιο… επικίνδυνη! Οπότε λοιπόν, όσο καλό sex κι αν κάνετε, αν το παιδί είναι πληγωμένο από την πρώην, την έχετε πατήσει. Αφήστε δε που εσείς θα πληρώσετε τα σπασμένα της άλλης!

2. Είναι απολύτως ικανοποιημένος με τη ζωή του: Όσο περίεργο και απίστευτο κι αν σας ακούγεται, υπάρχουν άντρες οι οποίοι όντως είναι ευχαριστημένοι με τη ζωή τους και γενικότερα με τα άτομα που έχουν γύρω τους, ακόμα κι αν είναι μπακούρια! Το ποσοστό των αντρών που έχουν τη γυναικεία αρρώστια, δεν μπορώ να μείνω μόνος μου, είναι πολύ μικρότερο και άρα και πιο δυσεύρετο! Οπότε, όταν ένας άντρας δεν σας κάνει κουβέντα για σχέση, είναι γιατί δεν θέλει να κάνει σχέση και γιατί δεν θέλει καμία πάνω από το κεφάλι του. Το sex σας και οι τυπικές σχέσεις που μπορεί να έχετε, για τη φάση του, του είναι υπέρ-αρκετά! Εκτός φυσικά αν συναντήσει τον έρωτα της ζωής του, οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα.

3. Λατρεύει τη διαδικασία του φλερτ: Μπορεί εμάς τις γυναίκες να μας πιάνει υστερία όταν κάτι δεν προχωράει όπως θα θέλαμε, υπάρχουν όμως και οι άντρες οι οποίοι εκτός του ότι προτιμούν το λάου λάου, απολαμβάνουν στο έπακρο τη διαδικασία του φλερτ, της γνωριμίας με κάποιον και αυτής της γλυκιάς προσμονής για το τι θα γίνει στη συνέχεια! Ακόμα κι αν το σημαντικότερο που θα γίνει, είναι sex, εκείνοι το πλάθουν αλλιώς στο μυαλό τους και για κανένα λόγο δεν θέλουν να χαλάσουν, αυτή την κατά τη γνώμη τους, υπέροχη κατάσταση. Μάλιστα αν αντιληφθούν ότι το πράγμα πάει να σοβαρέψει, τότε την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και αναζητούν ένα νέο στόχο!

4. Δεν σας θέλει και τόσο πολύ: Όχι ότι παίρνουμε ρομαντικά το θέμα, και μιλάμε για τον απόλυτο έρωτα και τον ένα και μοναδικό, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη του, ότι οι άντρες πλέον, και οι γυναίκες δηλαδή, κάνουν σχέση έτσι απλά, μόνο και μόνο για να παλέψουν την μοναξιά, τότε το γεγονός ότι δεν θέλει να κάνει κάτι πιο σοβαρό μαζί σας, ίσως και να πρέπει να σας προβληματίσει κάπως. Οπότε λοιπόν, αφού δεν θέλει να μπει ούτε καν στη διαδικασία να σκεφτεί μία σχέση, μάλλον δεν είναι και τόσο ερωτοχτυπημένος! Δεν είναι τραγικό… Απλά κακό timing…

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved