Οι 10 μεγαλύτεροι φόβοι που κρατάνε μυστικούς το 90% των ανδρών

POP UP TEAM
/
25 Ιανουαρίου, 2024

Είναι ποτέ δυνατόν οι άνδρες να έχουν μυστικούς φόβους; Φαίνονται τόσο δυνατοί και αποφασιστικοί! «Με τίποτα!» είναι αυτό που θα απαντούσαν οι περισσότερες γυναίκες. Ωστόσο, αυτό είναι απλώς ένα άλλο στερεότυπο που επιβάλλεται από την κοινωνία.

Εμείς είμαστε ενάντια στα στερεότυπα. Γι ‘αυτό σήμερα θα σας πούμε περίπου 10 πράγματα που πραγματικά ανησυχούν τους περισσότερους άνδρες.

1. Πώς φαίνεται το σώμα τους

Από πολύ νεαρή ηλικία, οι γυναίκες διδάσκονται να πιστεύουν ότι το σώμα τους θα πρέπει να είναι το ιδανικό. Νομίζουν ότι θα πρέπει να γυμνάζονται συνεχώς και να ακολουθούν μια δίαιτα. Δεν υπάρχουν τέτοια στερεότυπα για τους άνδρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανησυχούν για τη φυσική τους κατάσταση και δεν συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους γυμνασμένους άνδρες στα περιοδικά. Διαφορετικά, γιατί οι άντρες ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στο γυμναστήριο; Ο χειρότερος φόβος τους είναι να αποκτήσουν «την κοιλιά της μπύρας».

2. Χρήματα

Τα χρήματα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους για τους οποίους ανησυχούν οι άνδρες. Ανατρέφονται ως μελλοντικοί υπεύθυνοι για την ευζωία τους . Ένας άνδρας ανησυχεί για την οικονομική του κατάσταση ούτως ή άλλως γιατί νομίζει ότι τα χρήματα είναι απαραίτητα για μια σχέση. Ωστόσο, η φροντίδα και η προσοχή είναι πολύ πιο σημαντικές για τις γυναίκες.

3. Ύψος

Πώς μπορεί κάποιος να μην ανησυχεί εάν είναι κοντός; Εάν οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονταν για το ύψος, τότε οι άνδρες που δεν είναι τόσο ψηλοί θα έχουν περισσότερες πιθανότητες.

4. Άλλοι άντρες μπορεί να αποτελούν απειλή

Η ζήλια των ανδρών δεν είναι συνήθως τόσο προφανής όσο η γυναικεία, πληγώνει όμως την αυτοεκτίμησή τους εξίσου πολύ. Ο σύντροφός σας μπορεί να μην παρουσιάζει ενδείξεις ανησυχίας όταν του λέτε για έναν άνδρα συνάδελφο με υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Αλλά πρέπει να το ξέρετε αυτό: ανησυχεί πολύ και συγκρίνεται με έναν δυνητικό ανταγωνιστή. Για να σβήσετε τον φόβο του, πρέπει να του μιλήσετε με ειλικρίνεια και να εξηγήσετε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία απειλή.

5. Μικρή εμπειρία στις σχέσεις

οι άντρες προσπαθούν να μοιάζουν με έμπειρους εραστές και να λένε για τον αριθμό των πρώην γυναικών που είχαν. Στην πραγματικότητα, είναι εξίσου φοβισμένοι μήπως κάνουν κάτι λάθος, όπως είναι και οι γυναίκες. Η υποστήριξη και η ειλικρίνεια σε όλα τα πράγματα σχετικά με τη σχέση σας θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο σίγουροι.

6. Μαλλιά – Τρίχες

Τα μαλλιά στο σώμα και το κεφάλι είναι πάντα ένα πρόβλημα για τους άνδρες. Μια μικρή ποσότητα τριχών στο σώμα είναι εντάξει, αλλά τι γίνεται με την πολύ τριχοφυΐα; Επίσης, η ύπαρξη φαλάκρας είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να τους συμβεί.

7. Διατροφή

«Είμαι σε δίαιτα.» Οι άνδρες ακούν αυτή τη φράση από τις γυναίκες πολύ συχνά. Αλλά αν κάποιος άντρας αναφέρει ότι βρίσκεται σε διατροφή, μπορεί να ακουστεί κάπως περίεργος. Ωστόσο, οι άντρες νοιάζονται επίσης για το σώμα τους και για τα τρόφιμα που τρώνε. Όλοι θέλουν να είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση.

8. Η σχέση τους με την κοπέλα τους

Πόσα άρθρα έχουν γραφτεί στα γυναικεία περιοδικά σχετικά με τις σχέσεις; Ωστόσο, αν οι άνδρες αρχίσουν να συζητούν κάτι τέτοιο, οι γυναίκες μπορεί να πιστεύουν ότι είναι παράξενο. Φυσικά, οι άνδρες είναι πολύ «αρρενωποί» έτσι δεν πρέπει να ανησυχούν για μικρά πράγματα όπως οι σχέσεις, έτσι; Παρόλα αυτά, οι άνδρες θέλουν επίσης τα πάντα να είναι εντάξει στη σχέση τους, γι ‘αυτό αφήστε τους να ανησυχούν.

9. Πόσες σχέσεις είχε το κορίτσι του πριν από αυτόν

Εάν μια γυναίκα είχε περισσότερους εραστές από έναν άνδρα πριν γνωριστούν, τότε ο άνδρας θα πρέπει να ανταγωνιστεί μαζί τους. Εκτός αυτού, ο σύντροφός σας μπορεί επίσης να ανησυχεί μήπως είναι λιγότερο έμπειρος από εσάς. Το πιο σημαντικό είναι να του εξηγήσετε ότι το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει τίποτα που να τον ανησυχεί.

10. Ανοιχτή έκφραση συναισθημάτων

«Μη κλαις, είσαι άνδρας!» Αυτό είναι που οι άνδρες πάντα άκουγαν ως παιδιά. Οι γονείς τους ήθελαν να τους κάνουν ισχυρούς και ικανούς να προστατεύσουν τις οικογένειές τους, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Έτσι οι άντρες φοβούνται να φαίνονται αδύναμοι και να δείχνουν τα αληθινά συναισθήματά τους.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης