Tips για να οργανώσεις ένα πετυχημένο night-in

MARY POPPINS
/
2 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

fil.2

Πριν από λίγες ώρες καλωσορίσαμε τη νέα χρονιά με χαμηλές θερμοκρασίες, τη διάθεση όμως στα ύψη! Μιας και οι γιορτές τελειώνουν, όπως και η περίοδος των διακοπών, σου δίνω κάποια tips για να περάσεις όμορφα και χαλαρά με την παρέα σου στο σπίτι. Εξάλλου, τα nights-in δημιουργούν τις πιο διασκεδαστικές αναμνήσεις. Κατάλληλη παρέα, ζεστή ατμόσφαιρα, γέλια και συζητήσεις μέχρι πρωίας. Δες το και ως αποτοξίνωση από τα ποτά και τα ξενύχτια των προηγούμενων ημερών.

1) H λίστα των καλεσμένων

Πιθανότατα στο παρελθόν να είχεις κάνει λάθος με τους καλεσμένους σου. Είτε κάλεσες περισσότερους απ΄ότι είχες προβλέψει, με αποτέλεσμα το φαγητό να μην φτάνει, είτε κάλεσες άτομα που δεν είχαν «χημεία» μεταξύ τους. Στόχος είναι να περάσει όλη η παρέα καλά. Δεν θέλουμε φίλους που θα τσακωθούν πολύ εύκολα και θα χαλάσουν το κλίμα ή τη διάθεση.

2) Οργάνωσε βραδιά ταινιών

Ποιος δεν αγαπά τα movie nights; Οκ, γνώρίζω και άτομα που η ταινία λειτουργεί σαν νανούρισμα και στο πρώτο τέταρτο έχουν κοιμηθεί! Ας πάρουμε, όμως, την περίπτωση που η παρέα σου έχει διάθεση για να περάσειτε μια σινεφίλ βραδιά. Φτιάξε μια λίστα με διαφορετικά είδη ταινιών που ταιριάζουν σε κάθε γύστο και στη συνέχεια, αποφάσισε με τους φίλους σου ποια θα δείτε μαζί. Και μη ξεχνάς, η ταινία θέλει ποπ κορν ή πίτσα και σουβλάκια!

movien

3) Οργάνωσε βραδιά μεγειρέματος

Αν η παρέα σου είναι fan των ριάλιτι μαγειρικής, ήρθε η ώρα να φέρεις το διαγωνισμό στο σπίτι! Προσκάλεσε τους φίλους σου, χωριστείτε σε ομάδες, δημιουργείστε πιάτα που θα συνοδεύσουν το night-in σας και η καλύτερη ομάδα κερδίζει! Η νικήτρια ομάδα μπορεί να διαλέξει την ταινία που θα δείτε. Αν υπάρχει και τζάκι στο σπίτι, τι καλύτερο απ το να κάθεσε δίπλα στη φωτιά, με καλούς φίλους, νόστιμο φαγητό και ένα ποτήρι κρασί!

frie

4) Κατάλληλη μουσική

Γίνε ο DJ αυτής της βραδιάς και φτιάξε το σωστό music list ή άφησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό να παίζει μια σχετικά ουδέτερη επιλογή. Σίγουρα δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα.

5) Οργάνωσε βραδιά καραόκε

Φτιάξε μια λίστα με τραγούδια που μπορείτε να τραγουδήσετε μόνοι ή σε ντουέτα και σίγουρα το γέλιο θα είναι το στοιχείο κατατεθέν της βραδιάς.Συνδύασε και λίγο κρασί και σιγά σιγά θα αρχίσουν οι χοροί! Λίγο οι παραφωνίες, λίγο οι χοροί και το ποτό και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Οι πιο αστείες σας αναμνήσεις!

epi

6) Οργανώσε βραδιά με επιτραπέζια

Αν πρόκειται να καλέσεις πολλά άτομα στο σπίτι, μια ωραία ιδέα για να διασκεδάσετε είναι τα αγαπηγμένα σας επιτραπέζια. Χωριστείτε σε ομάδες, επιλέξτε ένα έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα, χαλαρώστε στον καναπέ και θυμηθείτε τα παλιά.

 Ότι κι αν οργανώσεις, ελπίζω να περάσεις τέλεια!

 

  Mary Poppins

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

Mary Poppinsin

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved