Γλώσσα του σώματος: Πως η φωνή του δείχνει πως σε θέλει

POP UP TEAM
/
22 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Έχεις σίγουρα ακούσει πως «τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου». Επίσης, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως όταν έλκεσαι από το αντίθετο φύλο ακολουθείς κάποια συγκεκριμένα μοτίβα κινήσεων. Για αυτά τα μοτίβα, λοιπόν, θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Όταν σου μιλάει γέρνει το σώμα προς τα εσένα. Όταν κάθεται δίπλα σου ή απέναντι σου και βλέπεις πως καθώς μιλάς γέρνει το σώμα του ή της προς τα εσένα είναι σημάδι ότι έλκεται από εσένα. Το αίτιο είναι το γεγονός ότι έλκεται από εσένα, οπότε υποσυνείδητα δεν υιοθετεί την χαλαρή στάση με την πλάτη ακουμπισμένη στην καρέκλα, τουναντίον προσπαθεί υποσυνείδητα να έρθει όσο πιο κοντά σου γίνεται.

Αντιγράφει τις κινήσεις σου. Λειτουργεί σαν καθρέφτης σου στην υποσυνείδητη προσπάθεια του να χαίρει της αποδοχής σου. Αρκεί να κάνεις ένα πείραμα για να το διαπιστώσεις. Δοκίμασε να καθίσεις σταυροπόδι ή να αλλάξεις τον τρόπο που κάθεσαι και θα διαπιστώσεις ότι και άλλος θα σε ακολουθήσει, αυτό βέβαια μπορείς να το δεις και στον εαυτό σου αρκεί να έχεις καλή παρατηρητικότητα.

Η φωνή του ξαφνικά γίνεται πιο μπάσα και η φωνή της πιο ψιλή. Όταν μας αρέσει κάποιος έχουμε την τάση να προσπαθούμε να γίνουμε πιο ελκυστικοί έτσι, ώστε να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Όταν, λοιπόν, κάποιος έλκεται από εσένα θα δεις πως αλλιώς μιλάει σε σένα, κι αλλιώς μιλάει στις φίλες της ή στον περίγυρο του. Αυτό γίνεται, γιατί ο εγκέφαλος μας είναι προγραμματισμένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναγνωρίζει το αρσενικό που είναι ικανό να προστατέψει την γυναίκα του και το παιδί του και το θηλυκό που μπορεί να φέρει στον κόσμο τους απογόνους του.

couple3

Οι κόρες των ματιών διαστέλλονται. Όταν βλέπουμε κάτι το οποίο μας προκαλεί ευχαρίστηση,οι κόρες των ματιών μας διαστελλονται, μεγαλώνουν έτσι, ώστε το πρόσωπο μας να θυμίζει τα μωρά, τα οποία έχουν μονίμως διεσταλμένες κόρες. Αυτό γίνεται στην προσπάθεια να δείχνουμε όσο το δυνατόν πιο ελκυστικοί και αθώοι ή αλλιώς φερέγγυοι γίνεται, προκειμένου να αποδείξουμε πως είμαστε οι ιδανική επιλογή.

Παίζει με τα μαλλιά της ή το μήλο του Αδάμ ανεβοκατεβαίνει ελαφρά. Κινήσεις που δείχνουν νευρικότητα και άγχος. Όταν βρίσκεται κοντά σου θα την δεις να παίζει με τα μαλλιά της ή να αχνοφαίνεται ένα ελαφρώς ανεβοκατεβάζει στο μήλο του Αδάμ. Είναι η ένταση και το άγχος που του ή της προκαλείς, το οποίο εκδηλώνεται με τέτοιο τρόπο.

Το σώμα μας έχει την τάση να εκδηλώνει τα όσα νιώθουμε και μπορεί να ξέρεις να προσποιείσαι συμπεριφορές, όμως ποτέ δεν θα μπορέσεις να περιορίσεις το σώμα σου πλήρως. Πάντα κάτι θα ξεφεύγει, το οποίο θα φανερώνει αυτό που αισθάνεσαι. Το συνειδητό μπορείς να το ορίσεις το υποσυνείδητό όμως όχι. Εξάλλου θα ξέρεις ήδη πως «τα χείλη κρύβουν πολλά, όμως τα μάτια μαρτυρούν, γιατί συχνά κοιτάζουν εκεί που αγαπάνε.

 

Με πληροφορίες από yang.gr

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved