8 Λόγοι που οι άντρες απομακρύνονται σε μία σχέση

POP UP TEAM
/
7 Ιουλίου, 2021

Τον αγαπάς και σε αγαπάει. Έχετε μοιραστεί τόσα πολλά και έχετε έρθει απίστευτα κοντά ο ένας στον άλλον. Επιτέλους βρήκες τον ένα και μοναδικό. Όμως, αρχίζεις να παρατηρείς πως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει.

Ίσως έχουν μειωθεί τα τηλέφωνα που σε παίρνει ή ίσως δεν μοιράζεται πια τις σημαντικές λεπτομέρειες της ζωής του μαζί σου. Ίσως αποφεύγει να σε συναντήσει ή φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή σου όπως έκανε πριν. Αυτά είναι σημάδια πως έχει αρχίσει να γίνεται απόμακρος. Για ποιο λόγο; Ορίστε μερικοί λόγοι που έχει αρχίσει να απομακρύνεται από εσένα.

1. Χρειάζεται χώρο

Σκέψου τη σχέση σου. Έχει ζωή πέρα από εσένα; Βγαίνει συχνά για να συναντήσει τους φίλους και την οικογένειά του; Περνά χρόνο μακριά σου για να του λείψεις; Έχει λόγο για αυτά που θέλει στη σχέση σας; Αν απαντήσατε ναι στις παραπάνω ερωτήσεις, τότε είναι πιθανό να σας ζητά με τον τρόπο του λίγο χώρο. Ο χώρος είναι σημαντικός σε μία σχέση, όσο και αν τον αγνοούν τα περισσότερα ζευγάρια. Η απώλεια χώρου, αργά ή γρήγορα, όσο καλή και αν είναι η σχέση, θα εξαφανίζει την διασκέδαση και τον ενθουσιασμό.

2. Σε θεωρεί δεδομένη

Αν ο σύντροφός σου ξέρει πως θα είσαι δίπλα του ό, τι και αν πει ή κάνει, τότε είναι πιθανό να σε θεωρεί δεδομένη. Μερικές φορές χρειάζεται να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε μία σχέση. Οι θυσίες είναι όμορφες, αλλά όχι συνέχεια. Αν ο σύντροφός σου έχει την εντύπωση πως όπως και αν σου φέρεται εσύ θα μείνεις δίπλα του, τότε δεν θα φοβηθεί τίποτα ποτέ. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρει ενδιαφέρον κάπου αλλού.

3. Βαριέται

Οι σχέσεις όταν ξεκινάνε είναι γεμάτες ενθουσιασμό και βρίσκονται κοντά στην τελειότητα. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός τα ζευγάρια βλέπουν και καταλαβαίνουν ο ένας τις ατέλειες του άλλου. Έτσι, σε τέτοιες στιγμές είναι σημαντικό να κάνεις συνέχεις νέα πράγματα για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον ανάμεσά σας. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, τότε ο σύντροφος θα βαρεθεί. Αν βαρεθεί τη σχέση σας, τότε θα βρει άλλους τρόπους για να ψυχαγωγηθεί. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσει απόσταση.

4. Ενδιαφέρεται για κάποια άλλη

Αν σε αποφεύγει συνεχώς και υποπτεύεσαι πως σου λέει ψέματα σε καθημερινή βάση, τότε υπάρχει κάποιος λόγος. Υπάρχουν στιγμές όπου η απιστία κερδίζει έναν άντρα. Ίσως βρίσκει ένα στοιχείο που λείπει από εσένα σε κάποια άλλη.

5. Έχει θυμώσει μαζί σου για κάτι

Μήπως είπες ή έκανες κάτι που τον προσέβαλλε τελευταία; Αν έχει θυμώσει για κάτι και δεν μπορεί να σου μιλήσει για αυτό, τότε θα σε αποφεύγει για να δείξει το θυμό του. Ο καλύτερος τρόπος να λύσεις αυτό το πρόβλημα είναι να του μιλήσεις για αυτό.

6. Φοβάται να κάνει το επόμενο βήμα

Οι άντρες συνήθως δεν ξέρουν τι θέλουν. Αν έχετε έρθει πολύ κοντά, ίσως σκέφτεται το επόμενο βήμα. Όμως, ίσως να μην είναι εύκολο για εκείνον να το κάνει. Αν δεν είναι σίγουρος για το τι θες εσύ ή αν είναι έτοιμος να προχωρήσει, ίσως μειώσει τον χρόνο που περνάτε μαζί.

7. Το παίζει δύσκολος

Είναι πιθανό αυτό που σκέφτεσαι σαν πρόβλημα, να μην είναι στην πραγματικότητα. Οι άντρες μερικές φορές φέρονται πολυάσχολοι και απόμακροι για να τραβήξουν τη προσοχή σας. Είναι ο τρόπος τους για να δουν μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να τραβήξεις την προσοχή τους.

8. Είναι γεμάτος άγχος

Πολύ συχνά τείνουμε να σκεφτόμαστε πάρα πολλούς λόγους που έχει συμβεί κάτι και να αγνοούμε τον πιο φανερό. Αν έχει γίνει απόμακρος, δες αν το κάνει και με τους υπόλοιπους. Είναι πιθανό να αντιμετωπίζει κάποια προσωπικά προβλήματα. Σαν αποτέλεσμα, το μυαλό του είναι απασχολημένο και δεν καταλαβαίνει πως έχει απομακρυνθεί. Αν συμβεί αυτό, πρέπει να του μιλήσεις και να προσπαθήσεις να τον κάνεις να μοιραστεί μαζί σου το πρόβλημά του. Πες του πως είσαι εκεί αν χρειαστεί να μιλήσει σε κάποιον.

Τα μικρά προβλήματα σε μία σχέση μπορεί να γίνουν τεράστια αν τα αγνοήσουμε. Έτσι, αν διαισθανθείς πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις άμεσα. Ακολούθησε το ένστικτό σου, καθώς σπάνια θα κάνεις λάθος. Η καλύτερη λύση είναι η συζήτηση με το σύντροφο όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά.

via astro-live.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved