Οι λόγοι που σε κάνουν να «χάνεις»...

Υπάρχουν λόγοι που δε μπορείς να βρεις την «αδερφή ψυχή» σου!

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν καθημερινά κάποιον για να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που έχουν, έναν άνθρωπο που θα τους γεμίζει και θα τους κάνει ευτυχισμένους. Πολλοί αναφέρουν πως ψάχνουν την «αδερφή ψυχή» τους!

Η «αδερφή ψυχή» θεωρείται πως είναι κομμάτι του εαυτού μας που λείπει για να είναι πλήρης η προσωπικότητα μας και να είναι η ψυχή μας ολοκληρωμένη! Και σε πολλούς πολιτισμούς πιστεύουν πως η ολοκλήρωση της ψυχής γίνεται με την ένωση δυο ανθρώπων.

Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν έχεις βρει ακόμη την «αδερφή ψυχή» σου!

1.Δεν έχεις ξεπεράσει την περασμένη σχέση σου!

Μένεις στο παρελθόν και δε μπορείς να ξεκολλήσεις. Αντί να σκέφτεσαι τι έχει συμβεί δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους!

2.Έχεις πολύ υψηλά στάνταρ.

Νομίζεις πως πρέπει να βρεις κάποιον άνθρωπο που θα είναι ιδανικός για όλους! Προσπάθησε να βρεις κάποιον που σε κάνει να χαμογελάς και να περνάς ωραία!

3.Σκέφτεσαι κάποιον που έχει ήδη σχέση.

Μεγάλο κακό! Αυτοί οι άνθρωποι «ανήκουν» σε άλλους. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω! Ασχολήσου με αυτούς.

4.Δεν εμπιστεύεσαι.

Επειδή έχεις περάσει κάποια πράγματα, η εμπιστοσύνη σου έχει πληγεί. Και είναι λογικό. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το ξεπεράσεις.

5.Βιάζεσαι.

Πέφτεις με τα μούτρα και δε δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να γνωρίσει τον άλλον. Μη βιάζεσαι και απήλαυσε την όλη κατάσταση!

via neolaia.gr