Τα χαρακτηριστικά και οι ρόλοι ΟΛΩΝ των τοξικών ανθρώπων που είναι δίπλα σου

POP UP TEAM
/
19 Μαΐου, 2021

Μετά από αρκετή έρευνα και σκέψη σας παρουσιάζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά και τους ρόλους ΟΛΩΝ των τοξικών ανθρώπων που είναι δίπλα σου!

Οι βασικοί λόγοι που τους έχεις κοντά σου είναι είτε λόγω παρελθόντος ή οικογένειας, είτε επειδή είναι φίλοι κοντινού σου προσώπου, είτε επειδή τους έχεις στη δουλειά ή σε χώρο που αναγκαστικά συνυπάρχετε.

Παρακάτω, θα δούμε τα κοινά τους χαρακτηριστικά, τους διαφορετικούς ρόλους και κάποια ερωτήματα που πρέπει να απευθύνεις σε σένα.

Κοινά χαρακτηριστικά τοξικών ανθρώπων:

Προσοχή:

Σιγανά ή σαν τον ήχο από την άδεια κονσέρβα, ηχητικά ή οπτικά, θα σου τραβήξουν την προσοχή (δεν ισχύει για όλους αλλά για αρκετούς) χωρίς να έχουν απαραίτητα κάτι να προσφέρουν.

Ενεργειακά βαμπίρ:

Είτε τραβώντας σου την προσοχή, είτε με διάφορες τεχνικές, θα σου ρουφήξουν κάθε σταγόνα ενέργειας. Δεν είναι όλοι εκπαιδευμένοι βαμπιριστές, αλλά χωρίς να το θέλουν συνειδητά, το κάνουν. 

Φρασεολογία:

Αγαπημένες λέξεις ή φράσεις τους χωρίς να συμπληρώνουν κάτι θετικό, ή ξεκινώντας από το θετικό με σκοπό να το αποδυναμώσουν: “ναι μεν αλλά, σωστά αλλά, όμως, δε βλέπεις γύρω σου, ζεις στον κόσμο σου, δεν δεν δεν, αδύνατο να, ωραία όλα αυτά αλλά”, και όλα τα συναφή καθώς και συνδυασμοί των προηγούμενων.

 

Αθανάσιος Στεργίου-healing effect

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved