4 Χαρακτηριστικά των αντρών που δείχνουν ότι πρέπει να τρέξεις μακριά

POP UP TEAM
/
24 Ιουνίου, 2022

Μερικές φορές καταλαβαίνουμε από τα πρώτα στάδια της γνωριμίας μας με έναν άντρα πως εκείνος δεν είναι ο κατάλληλος για εμάς, όμως έχουμε την τάση να κάνουμε υπομονή πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Πόσες φορές έχουν αλλάξει τα πράγματα; Καμία!

Γι’ αυτό λοιπόν πάμε να δούμε μαζί τα χαρακτηριστικά των αντρών που μόλις τα εντοπίσουμε θα πρέπει να τρέξουμε μακριά του…

1.Είναι εγωπαθής

Του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και προσέχει μόνο τον εαυτό του! Θεωρεί πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτόν και δεν υπολογίζει καθόλου τη δικιά σου γνώμη και τα δικά σου θέλω!

2.Λέει ψέματα για να προβάλει τον εαυτό του

Τι να κάνεις με έναν άντρα που προσπαθεί να αναδείξει τον εαυτό του με ψέματα; Σου αραδιάζει ένα σορό ανοησίες για τα υποτιθέμενα κατορθώματα του μόνο και μόνο για να κλέψει τις εντυπώσεις! Μεγάλο λάθος!

3.Είναι απαθής

Δεν ενδιαφέρεται για τίποτα και δεν τον νοιάζει τίποτα! Πώς είναι δυνατόν να είσαι με έναν άντρα που δε δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για τίποτα και πόσο μάλλον για εσένα;

4.Σε προσβάλει

Βρίσκει συνεχώς τρόπους για να σε μειώνει όχι μόνο όταν είστε οι δυο σας αλλά και μπροστά σε τρίτους! Πόσο ακόμα θα ανέχεσαι αυτή τη συμπεριφορά! Μη το σκέφτεσαι καν! Φύγε μακριά!

 

Με πληροφορίες από efisecrets.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved