Τον θέλεις; 4 κινήσεις που καλό θα ήταν να αποφύγεις

POP UP TEAM
/
8 Ιουλίου, 2021

Μπορεί το πρώτο και βασικό θέμα αυτή τη στιγμή να είναι προφανώς ο κορονοϊός και όλα όσα συμβαίνουν όχι μόνο στη χώρα μας αλλά παγκοσμίως, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές καλό είναι να ξεχνιέσαι και να απασχολείς το μυαλό σου με κάπως πιο ευχάριστα πράγματα.

Όπως για παράδειγμα τις συζητήσεις με τις φίλες σου και δη αυτές περί αντρών. Μία τέτοια θα κάνουμε κι εμείς παρακάτω και πιο συγκεκριμένα, για το αγόρι που θέλεις να κατακτήσεις. Με λίγα λόγια, σου έχω κάποιες κινήσεις που απαγορεύεται να κάνεις, αν θέλεις να καταλήξετε μαζί.

1. Μη βάλεις τη φίλη σου: Έλα τώρα, δεν είμαστε στο δημοτικό να του δώσει χαρτάκι με καρδούλα. Δηλαδή αυτό θεωρείται τουλάχιστον εξευτελιστικό! Αν είσαι γυναίκα πάρε βαθιά ανάσα και πήγαινε εσύ να του μιλήσεις. Στο κάτω κάτω δεν είναι καλύτερο να φας τη χυλόπιτα κατάμουτρα και όχι μέσω της φίλης σου που θα σε κοιτάζει σαν να είσαι καμιά κατακαημένη; Ε και δεν είσαι βρε κορίτσι μου.

2. Μην το παίζεις δύσκολη: Όχι δεν λέμε να του παραδοθείς με την πρώτη αλλά βρε κορίτσι μου μην του βγάλεις και το λάδι του ανθρώπου. Γενικότερα, προσπάθησε να μην είσαι δεδομένη, αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι κιόλας. Γιατί αρκετές φορές, μπορεί τον άλλο να τον θέλουμε, αλλά από την μανία μας να τον κατακτήσουμε του φερόμαστε σαν να τον μισούμε. Και επειδή οι άντρες δεν είναι τόσο υπεραναλυτικοί, για να αντιληφθούν ότι… έχεις σύστημα, λογικά θα τα παρατήσει και θα πάει στην επόμενη.

3. Και όταν δεχτεί…: Του προτείνεις να πάτε για ποτό και δέχεται. Σε ικετεύουμε μην του το ακυρώσεις για λόγο που δεν είναι σημαντικός. Ακόμα κι αν πήγες κομμωτήριο και το μαλλί δεν σου έκατσε καθόλου καλά, λούσου, πιάστα αλογοουρά και πήγαινε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κανονίζεις κάτι και να σε ακυρώνουν τελευταία στιγμή. Θα τον χάσεις και θα το χτυπάς το κεφάλι σου.

4. Και τελικά βγαίνετε: Και τον πας σε πάρτι! Πας καλά χριστιανή μου; Άλλο να του το έχεις πει μέρες πριν και να δεχτεί γιατί προφανώς σε θέλει. Αλλά αν ο άνθρωπος νομίζει ότι θα βγείτε οι δυο σας για ποτό κι εσύ τον πας σε πάρτι με μεθυσμένους ανθρώπους, τότε πολύ δύσκολα θα σε πάρει στα σοβαρά. Λυπούμεθα.

 

Με πληροφορίες από queen.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved