Ανεπιθύμητοι παντού Χάρι και Μέγκαν- H απενεργοποίηση του λογαριασμού στο instagram

POP UP TEAM
/
31 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η τελευταία παράσταση στο δράμα των Sussex Royal.

Πώς είναι άραγε, μετά από σκληρή και άδικη πολλές φορές κριτική από τα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, να είσαι παντού ανεπιθύμητος;

Αυτό συνέβη στον Χάρι και τη Μέγκαν, οι οποίοι προφανώς πίστευαν ότι θα είχαν τον κόσμο στα πόδια τους και θα τους υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι.

Κάτι που δεν συνέβη. Παρά το πολυπαιγμένο δράμα μέσω του οποίου προσπάθησαν να κερδίσουν τη συμπάθεια του κόσμου, δεν έπεισαν. Εξάλλου, ο κόσμος έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί από τα καπρίτσια της Μέγκαν, τα “μαρτύρια” και τα ψυχολογικά της μέσα στο παλάτι.

 meha78

Η συνέχεια αφότου έκλεισαν την πόρτα στο παλάτι δεν ήταν όπως την περίμεναν. Όπου και αν μετακομίσουν, οι πολίτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους αφού το μόνο που τους έλειπε είναι δύο κακομαθημένοι γαλαζοαίματοι που το έσκασαν από το παλάτι.

Και οι δύο χώρες στις οποίες αποφάσισαν να εγκατασταθούν μετά το Megxit δήλωσαν δημοσίως ότι δεν είναι πρόθυμες να καλύψουν χρηματικά τις ανάγκες τους σε ασφάλεια, που θα βάραινε τους φορολογούμενους πολίτες.

Την αρχή έκανε ο Τριντό, που αφουγκραζόμενος τις αντιδράσεις των πολιτών δήλωσε ότι ο Καναδάς δεν έχει αποφασίσει αν θα καλύψει οικονομικά το ζευγάρι.

Τη σκυτάλη πήρε ο Τραμπ, ο οποίος μέσω twitter, έκανε γνωστό ότι καμία πρόθεση δεν έχει να πληρώσει για την ασφάλειά τους και καλά θα κάνουν να το γνωρίζουν εξαρχής. Αφορμή ήταν τα δημοσιεύματα ότι Χάρι και Μέγκαν μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, αφού πέρασαν λίγους μήνες στον Καναδά.

Οι ίδιοι απάντησαν στον Τραμπ “θιγμένοι” και σε αυστηρό τόνο, ότι δεν χρειάζονται χρηματοδότηση και ότι έχουν ήδη φροντίσει μόνοι τους για το κόστος της ασφάλειάς τους και επιβεβαίωσαν την είδηση ότι μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

Άραγε, ο Χάρι και η Μέγκαν θα μείνουν στο Λος Άντζελες ή θα ακολουθήσει και άλλη πόλη; Ποιος ξέρει…

Προς το παρόν, φαίνεται πως το ζεύγος κάνει τον… γύρο του κόσμου μέχρι να βρει το ιδανικό σπίτι για την οικογένειά του.

Έτσι, το δράμα του Χάρι και της Μέγκαν έριξε αυλαία χθες, με ένα λιτό ποστ στο instagram, όπου το ζευγάρι ευχαρίστησε τους followers του που συμμετείχαν σε αυτήν κοινότητα που είχαν δημιουργήσει, αλλά τους ανακοίνωσαν ότι θα κλείσει.

“Αν και δεν θα μας βλέπετε, η δουλειά μας θα συνεχίζεται” ξεκαθαρίζουν.

Και συνεχίζουν: “Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωσή σας για το καλό στον κόσμο. Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας σύντομα. Είσασταν υπέροχοι.

Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο.

Χάρι και Μέγκαν”

 

Με πληροφορίες από The Toc 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved