5 online δωρεάν παιχνίδια για να ακονίσεις το μυαλό σου

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όσο διαρκούν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις και η κοινωνική αποστασιοποίηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πρέπει, πλέον, να βρούμε τρόπους για να διασκεδάζουμε στο σπίτι μας.

Υπάρχουν τόσες πολλές σειρές και ντοκιμαντέρ για να παρακολουθήσεις και να «χαθείς» για λίγο και φυσικά πολλές συνταγές για να πειραματιστείς και να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο αυτές τις μέρες της καραντίνας.

Γιατί όμως να μην δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Όπως κάποια online παιχνίδια; Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή για την εύρεση αρκετών συναρπαστικών παιχνιδιών για να διατηρήσεις το μυαλό σου ενεργό (με ένα διασκεδαστικό και θετικό τρόπο), αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για να αποσπάσεις την προσοχή σου από τη δυσάρεστη επικαιρότητα και να επιτύχεις κάποια εσωτερική χαλάρωση, από το να βρεις κάποια παιχνίδια για να περάσεις το χρόνο σου;

Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο κλασσικά δωρεάν online παιχνίδια, για να περάσεις την ώρα σου και (γιατί όχι) να φτιάξεις και τη διάθεση σου.

1. Web Sudoko

Το δημοφιλές και εθιστικό παιχνίδι τοποθέτησης αριθμών στηρίζεται στη μνήμη και παρόλο που πολλοί από εμάς συνηθίζουν να το παίζουν με στυλό και χαρτί, το online Sudoku είναι ένας πολύ βολικός τρόπος για να το απολαύσεις.

https://sudoku.com/

2. Crazy games

Η οnline πλατφόρμα παιχνιδιών Crazy Games έχει μια ενότητα γεμάτη εκδοχές κλασικών παιχνιδιών.

https://www.crazygames.com/c/puzzle

3. Tetris

Ποιος δεν αγαπά ένα παιχνίδι Tetris; Απόλαυσε το εθιστικό αυτό παιχνίδι για ώρες μέχρι να ταιριάξεις σωστά όλα τα ανόμοια κομμάτια.

https://tetris.com/

4. Βρες τη λέξη

Παίξε άπειρα παιχνίδια online ψάχνοντας τις κρυμμένες λέξεις σε οποιοδήποτε θέμα.

https://thewordsearch.com/

5. Mahjong Solitaire ή Πασιέντζα (ταίριαξε τα σύμβολα)

Βασισμένο στο παραδοσιακό κινέζικο παζλ, το Mahjong Solitaire είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου καλείσαι να ταιριάξεις τα σύμβολα. Είναι γρήγορο να το μάθεις, αλλά δύσκολο να κερδίσεις.

https://games.washingtonpost.com/games/mahjongg-solitaire/

 

Mε πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved