«Στο Ντουμπάι παίρνεις πρόστιμο ακόμα κι αν βήξεις δημόσια». Μια Ελληνίδα εξομολογείται

POP UP TEAM
/
20 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί στην Ελλάδα να αισθανόμαστε πιεσμένοι από την απαγόρευση κυκλοφορίας, ωστόσο, σε μία όχι και τόσο μακρινή μας χώρα, στο Ντουμπάϊ των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων, φαίνεται ότι τα πράγματα (και τα πρόστιμα) είναι ακόμα πιο αυστηρά.

Μία Ελληνίδα που ζει και εργάζεται μόνιμα εκεί μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του καναλιού OPEN, «Τώρα ό,το συμβαίνει» και στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη, αποκαλύπτοντας ότι στο πλούσιο εμιράτο τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό είναι υπερβολικά αυστηρά, πολύ πιο αυστηρά απ’ ότι στη χώρα μας.

«Είμαστε σε καθολική απαγόρευση εδώ και τρεις εβδομάδες. Προχθές βγήκε, μάλιστα, καινούργια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία μπορούμε να βγούμε πια μόνο μία στις τρεις ημέρες και όχι κάθε μέρα όπως πριν. Ήδη έχω πάρει την άδεια μου για να βγω την Κυριακή,» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Κοτσώνη συμπληρώνοντας πως κάθε έξοδο μπορεί να διαρκεί «μόνο για δυο ώρες μέσω sms». 

«Τα πρόστιμα εδώ πέρα είναι μεγάλα. Ξεκινάμε από το απλό πρόστιμο που είναι περίπου στα 125 ευρώ και αφορά το αν θα βήξεις μέσα σε δημόσιο χώρο. Κυκλοφορία χωρίς μάσκα φέρει πρόστιμο 250 ευρώ. Επίσης, εάν βγεις έξω χωρίς να έχεις πάρει άδεια πεζός είναι περίπου στα 500 ευρώ το πρόστιμο ενώ με το αυτοκίνητο είναι στα 1000 ευρώ το πρόστιμο, » συμπλήρωσε η Ελληνίδα που δουλεύει ως κομμώτρια και ζει μόνιμα στο Ντουμπάϊ.

Δες στο βίντεο τα όσα είπε στην εκπομπή του OPEN.

http://youtu.be/5ei-Pl5KT_0

 

Με πληροφορίες από το thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved