Μάθε να βαδίζεις στο σήμερα. Άφησε το χτες εκεί που ανήκει

POP UP TEAM
/
6 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μάθε να βαδίζεις στο σήμερα. Άφησε το χτες εκεί που ανήκει. Δώσε τόπο στην οργή, άφησε πίσω τα μελανά σημεία, κράτα τα συμπεράσματα, πήγαινε παρακάτω. Πάρε έμπνευση από μέσα σου. Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου. Βάδισε με θάρρος. Είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξεις τη πόρτα του μέλλοντος.

Μόνο το σήμερα μετράει. Μην το αφήσεις να ξεγλιστράει σαν άμμο ανάμεσα από τα δάχτυλά σου. Κράτα τους κόκκους και νιώσε τους στην παλάμη σου. Κάνε την άμμο κάστρα και μην φοβάσαι το κύμα. Ένα σήμερα αφιερωμένο στο χτες είναι συναίνεση στη σκλαβιά. Το χτες γράφτηκε και το μελάνι έχει στεγνώσει. Το σήμερα είναι η μόνη φρέσκια σταγόνα όπου αναπνέει την ελευθερία.

Μόνο το σήμερα μετράει. Μην προσπαθείς να μαντέψεις το αύριο ή να προετοιμαστείς για αυτό. Βάδισε σταθερά στο σήμερα με όλες σου αισθήσεις ανοιχτές. Το αύριο είναι άπιαστο. Το αύριο είναι συναίνεση με την ουτοπία, με τα όνειρα για ευτυχία. Και πως τολμάς να ελπίζεις για ένα ευτυχισμένο αύριο, εαν δεν ζεις το σήμερα ή αν μένεις στο χτες?

Άφησε κάθε μέρα να ξετυλίγεται ελεύθερη και να σβήνει γεμάτη. Πίστεψε ότι έχει έρθει κάτι να σου προσφέρει, κάπου να σε πάει στο τέλος της. Μην περιμένεις να κάνεις αυτά που θέλεις αύριο. Κάνε τα σήμερα. Αποκόμισε τα μαθήματα, άνοιξε την ψυχή σου και συνέχισε να βαδίζεις.

 

Συντάκτης: Nina Ivanova

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved