Μέγκαν Χάρι: Η “απόδρασή” τους από το παλάτι γίνεται ταινία – Οι αποκαλύψεις, τα μυστικά

POP UP TEAM
/
12 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το πριν και το μετά από την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού να εγκαταλείψει το παλάτι.

Η συναρπαστική ιστορία του Megxit θα αποτελέσει την πλοκή της νέας τηλεταινίας που ετοιμάζει.

Νέα ταινία για τη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν ετοιμάζει το Lifetime. Αυτή είναι τρίτη ταινία του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, που δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το λαμπερό ζευγάρι.

Θα έχει τίτλο “Χάρι και Μέγκαν: Η απόδραση από το παλάτι”

megaharcar

Τ0 στόρι θα καλύπτει όλο το Megxit, δηλαδή όλο το παρασκήνιο πριν το ζευγάρι πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει από το παλάτι σε άλλο σπίτι, άλλη χώρα και άλλη… ήπειρο.

http://youtu.be/NlyQ97P8M9o

Tο φιλμ θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και θα έχει χαρακτήρα μυθοπλασίας, αλλά θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

“Η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους”.

http://youtu.be/URiU6Dd-bWw

Η πρώτη, με τίτλο “Χάρι και Μέγκαν: Ένας βασιλικός έρωτας” ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και προβλήθηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, πέντε μέρες πριν τον γάμο τους. Η δεύτερη, που προβλήθηκε έναν χρόνο μετά, εστίαζε στον πριγκιπικό γάμο και στους πρώτους μήνες της ζωής του Χάρι και της Μέγκαν ως παντρεμένο ζευγάρι.

Δείτε αποσπάσματα από τις τηλεταινίες για τη ζωή του ζευγαριού:

http://youtu.be/FgUB5wbFq1w

 

Με πληροφορίες από The Toc

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved