Ένας 20χρονος υποδύθηκε τον υπάλληλο αεροδρομίου για να ταξιδέψει μέχρι την κοπέλα του

POP UP TEAM
/
14 Μαΐου, 2020

Ο νεαρός Αμερικανός επιχείρησε να παρακάμψει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για να συναντήσει την φίλη του.

Ένας 20χρονος Αμερικανός υποδύθηκε τον υπάλληλο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης θέλοντας να παρακάμψει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω κορωνοϊού για να συναντήσει τη φίλη του που ζει στη Γερμανία. Λίγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου του, που ερχόταν από την Ουάσινγκτον, ο νεαρός άνδρας φόρεσε ένα γιλέκο σε έντονο κίτρινο χρώμα και πήρε δύο μαύρες σακούλες θέλοντας να πείσει το προσωπικό ασφαλείας ότι θα άδειαζε τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν πίσω από το σημείο ελέγχου των επιβατών, εξήγησε η αστυνομία. Τα τουριστικά ταξίδια απαγορεύονται στη Γερμανία και τα μόνα που επιτρέπονται είναι τα επιχειρηματικά ή τα ταξίδια για έκτακτες περιστάσεις, όπως μια κηδεία.

Ωστόσο το σχέδιο του 20χρονου, σύμφωνα με τις αρχές, είχε άδοξο τέλος όταν ένας από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου παρατήρησε ότι δεν έφερε ειδικό σήμα ασφαλείας και κυρίως δεν μιλούσε γερμανικά. 

Όταν τον ανέκριναν οι αρχές, ομολόγησε ότι το έκανε προκειμένου να συναντηθεί με τη σύντροφό του, που του λείπει. Την επομένη ημέρα υποχρεώθηκε να επιβιβαστεί σε πτήση για την Ουάσινγκτον.

Το περιστατικό μοιάζει αρκετά με ταινία του 2003 με τον Leonardo Di Caprio, Η Πλεκτάνη (Catch Me If You Can)

  

Με πληροφορίες από Lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved