Μελάνια Τραμπ: «Ο Ντόναλντ είναι πολύ άνδρας»

POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2020

Κι άλλες «γαργαλιστικές» αποκαλύψεις από το νέο βιβλίο για τη ζωή της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί η νέα βιογραφία για την «άγνωστη» ζωή της Μελάνιας Τραμπ και οι αποκαλύψεις θα συζητηθούν.

trummelan

Η Μελάνια Τραμπ υπεραμύνεται του ανδρισμού του συζύγου της, όταν οι φίλοι και φίλες της την πειράζουν για τα «μικρά χέρια» του νυν προέδρου των ΗΠΑ. Μάλιστα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φέρεται να υπερθεματίζει εκθειάζοντας το «μέγεθος του μορίου» του συζύγου και δηλώνοντας «είναι πολύ άνδρας».

Αυτά και πολλές άλλες γαργαλιστικές αποκαλύψεις κάνει η βρετανική «Daily Mail», η οποία έχει στα χέρια της το νέο βιβλίο για τη ζωή της Μελάνιας Τραμπ με τίτλο: «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» της Μέρι Τζόρνταν. Ένα βιβλίο, το οποίο σύμφωνα με τη «Washington Post» βασίζεται σε περισσότερες από 100 συνεντεύξεις.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η μέλλουσα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέπληξε κολλητές της φίλες όταν έκαναν πλάκα με τον Ντόναλντ Τραμπ για το μέγεθος του ανδρισμού του που θα πρέπει να είναι ανάλογο του μεγέθους των χεριών του. Η Μελάνια τις έκοψε απότομα και φέρεται να είπε: «Μην το λέτε αυτό, είναι πραγματικός άνδρας».

Σε άλλες αποκαλύψεις: Η 50χρονη Μελάνια και πρώην μοντέλο είναι αυτή που δίνει συμβουλές στον Αμερικανό πρόεδρο για να παίρνει τις καλύτερες δυνατές πόζες όταν τον φωτογραφίζουν.

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της έγγαμης ζωής της Μελάνιας με τον Ντόναλντ, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, ήταν εκείνη των αποκαλύψεων για τις απιστίες του συζύγου της με την πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και το πρώην μοντέλο του «Playboy» Κάρεν ΜακΝτούγκαλ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2016. Μάλιστα, ένα βράδυ έφυγε από το σπίτι και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο για να «ξεφύγει», όπως λέει χαρακτηριστικά η συγγραφέας της βιογραφίας.

 melantr6

Σύμφωνα με τη συγγραφέα Μέρι Τζόρνταν όταν η Μελάνια έβγαινε με τον Τραμπ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, μιλούσε και εκμυστηρευόταν μυστικά για τη σχέση της μόνο στον πρώην συγκάτοικό της, τον Μάθιου Ατάνιαν, πρώην φωτογράφο μόδας. Ο φωτογράφος, λέει ότι η Μελάνια είχε εντυπωσιαστεί με το διαμέρισμα του Ντόναλντ Τραμπ στον τελευταίο όροφο του Πύργου του στη Νέα Υόρκη. «Είναι τόσο όμορφο, τόσο κλασάτο. Έτσι ζουν οι πραγματικοί άνδρες», φέρεται να έλεγε η σλοβένικης καταγωγής Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κρύβει τον θαυμασμό του για το μόριο του. Μοιράστηκε, μάλιστα, το μυστικό του με τους ψηφοφόρους του σε μια προεκλογική εκδήλωση του ρεπουμπλικανικού κόμματος το 2016. Τότε ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο είχε κάνει ένα περιπαικτικό σχόλιο για το μικρό μέγεθος των χεριών του τότε προεδρικού υποψηφίου και ο μεγιστάνας του real estate είχε απαντήσει: «Αν αυτά είναι μικρά, κάτι άλλο είναι μεγάλο». «Σας εγγυώμαι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…», είχε πει ο Τραμπ.

melantr3

Η Μελάνια γνώριζε ότι ο μελλοντικός της σύζυγος είχε τη φήμη γυναικά, αλλά δεν την ενοχλούσε. Μέχρι που έγινε μητέρα κι όλα άλλαξαν. Η συγγραφέας αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πάρτι στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ, στο οποίο η Μελάνια μιλούσε όλη την ώρα για τον γιο της, ενώ το ενδιαφέρον του συζύγου της μονοπωλούσαν άλλες γυναίκες, κουνελάκια του Playboy και οι πόζες μαζί τους.

Η αγαπημένη ταινία όλων των εποχών και αυτή που τον χαλαρώνει πάντα είναι το «Όσα Παίρνει ο Άνεμος», το οποίο αποσύρθηκε προσφάτως πό την πλατφόρμα HBO Max εν μέσω των εκδηλώσεων του κινήματος διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας εναντίον των μαύρων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

melan8

Η βιογραφία κυκλοφορεί την ερχόμενη Τρίτη και είναι βέβαιο πως θα ξεπουλήσει. Η συγγραφέας λέει ότι μέσα από το βιβλίο οι αναγνώστες θα διαπιστώσουν πως η Μελάνια Κνάους Τραμπ δεν είναι μια «διακοσμητική» σύζυγος, αλλά ένα άτομο με στρατηγικό μυαλό που επηρεάζει πολύ τον σύζυγό της.

 

Με πληροφορίες από Look mag

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved