Ο συνδυασμός που ξυπνάει τις αισθήσεις είναι εδώ για να σε συναρπάσει

MARY POPPINS
/
23 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο πιο εθιστικός συνδυασμός είναι εδώ για σένα!

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει επίσημα, έχουμε κάνει τα πρώτα μπάνια ή την πρώτη ηλιοθεραπεία και τα μαγαζιά είναι πλέον ανοιχτά για να απολαμβάνουμε τα πιο απολαυστικά κοκτέιλ! Όπως καταλαβαίνεις η διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και στο μυαλό μας έρχονται αγαπημένα καλοκαίρια μαζί με σκέψεις και σχέδια για το φετινό. Κάπως έτσι είπαμε να θυμηθούμε μαζί σου τo αρώμα του καλοκαιριού! To άρωμα που έχει σημαδέψει τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες μας είναι το Nuxe Sun. Οι απαλοί τόνοι καρύδας, Tiare λουλουδιών, βανίλιας και μόσχου θα σε μεταφέρουν σε τροπικές περιοχές. Είναι στ´αλήθεια όλες οι μυρωδιές του καλοκαιριού, όλος ο αισθησιασμός του, κλεισμένος σε ένα μπουκάλι!

nuxe sun2

To σαμπουάν-αφρόλουτρο της σειράς για μετά τον ήλιο, με ηλίανθο και υάκινθο, αναζωογονεί, απομακρύνει τα αντηλιακά φίλτρα, το αλάτι, το χλώριο και την άμμο. Καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα σου. Μετά την ηλιοθεραπεία το After-Sun Shampoo είναι ότι χρειάζεται το σώμα σου για φροντίδα και ενυδάτωση. Ακόμα και τις ημέρες που θα βρίσκεσαι εκτός της βάσης σου για διακοπές δεν χρειάζεται να κρατάς πολλά προϊόντα, καθώς το Nuxe After-Sun περιποιείται και τα μαλλιά σου κάνοντας τα λαμπερά και ανάλαφρα. 

nuxe shampoo

Ο συνδυασμός των δύο ακαταμάχητος, αφού σου φέρνουν στο νου το πνεύμα του καλοκαιριού με μυρωδιές καρύδας, αντηλιακού, δροσερών κοκτέιλ και θαλασσινού αέρα!

Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα και να ενημερώνεσαι για τους διαγωνισμούς μας:

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved