Αλόννησος πρωτοπορεί: Διοργανώνει πλωτούς γάμους σε “Πλοία της Αγάπης”

POP UP TEAM
/
26 Ιουνίου, 2020

Η πρώτη νύφη είναι …λιμενικός και κουμπάρος ο δήμαρχος.

 Ένα διαφορετικό ποδαρικό έκανε ο Δήμος Αλοννήσου την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στο πλαίσιο του ανοίγματος του Ελληνικού Τουρισμού.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Πέτρου Βαφίνη, Η Αθηνά και ο Κωνσταντίνος, ένα ζευγάρι που μένει μόνιμα στον εξωτικό παράδεισο των Σποράδων, δέχθηκαν ενθουσιωδώς να παντρευτούν εν πλω, πάνω σε εντυπωσιακό ξύλινο παραδοσιακό σκάφος. Σημειώνεται πως το σκάφος χρησιμοποιείται για εκδρομές στο μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου για το οποίο άλλωστε είναι παγκοσμίως δημοφιλής η Αλόννησος.

alon3gamos

Η “Γοργόνα”, όπως είναι το όνομα του πλοίου στολίστηκε κατάλληλα από επαγγελματίες του προορισμού και ανέλαβε τον ρόλο του “πλοίου της αγάπης” για το πρώτο “ταξίδι” του ζευγαριού, του οποίου η νύφη εργάζεται ως λιμενικός στην Αλόννησο!

alongamos9

 “Με νύφη λιμενικό θέλαμε η θάλασσα να… παντρέψει τους ανθρώπους της θάλασσας στην Αλόννησο!” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλοννήσου που ανέλαβε να παντρέψει το καλοτάξιδο ζευγάρι στα ανοιχτά του πανέμορφου κόλπου της εντυπωσιακής παραλίας του Μεγάλου Μουρτιά σε ένα ειδυλλιακό δειλινό, με συνεπιβάτες τους δεκάδες φίλους και συγγενείς των νιόπαντρων.

 alon2gam

“Για εμάς, ο Τουρισμός είναι αγάπη στη φύση, είναι μεράκι, είναι ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ φιλικές τιμές με σεβασμό στον ταξιδιώτη. Δεν μας πτοούν οι νέες συνθήκες, είμαστε πάντα αισιόδοξοι και για αυτό τον λόγο, δίνουμε ραντεβού του χρόνου ίδια εποχή για τον πρώτο υποβρύχιο γάμο μας, στον εντυπωσιακό βυθό της Αλοννήσου που φιλοξενεί μύθους, ναυάγια και έναν εξαιρετικό φυσικό υποθαλάσσιο πλούτο! Εις το επανιδείν λοιπόν και καλό καλοκαίρι!” είναι το κάλεσμα της Αλοννήσου, δια στόματος του Δημάρχου της, για τη φετινή ιδιαίτερη σεζόν.

 

Mε πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved