Η πανέμορφη παραλία της Αττικής που βρίσκεται μόλις 50 λεπτά από το κέντρο

POP UP TEAM
/
8 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Αττική έχει τόσες κρυφές γωνιές για μπάνιο που δεν χρειάζεται να καταλήγεις στα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Μπορείς να απολαμβάνεις το μπάνιο σου σε ειδυλλιακά σκηνικά λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι σου ακόμη κι αν μένεις στο κέντρο της Αθήνας. Ανάμεσα στις κορυφαίες, εναλλακτικές προτάσεις για καλό μπάνιο στα πέριξ και η «κρυφή» παραλία του Χάρακα λίγο πριν το Σούνιο και τα Λεγραινά.

Ο Χάρακας είναι πραγματικά ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι ειδικά αν δε σκοπεύεις να φύγεις για πολύ μακριά από την πρωτεύουσα. Επίσης ο Χάρακας αποτελεί την ιδανική λύση για μία μονοήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο ή για το όταν έχεις ελεύθερο χρόνο για μπάνιο τις καθημερινές. 

Αν δεν θέλεις να επισκεφθείς κάποιο από δύο beach bar της περιοχής μπορείς απλά να απλώσεις την πετσέτα σου στην τεράστια, φαρδιά παραλία όπου υπάρχει χώρος για όλους. Ιδανική για τους λάτρεις των σπορ στην άμμο, όπως είναι το beach volley και οι ρακέτες, αφού μπορείς να παίξεις με τις ώρες δίχως να ενοχλείς κανέναν.
Το καλύτερο με αυτή την παραλία είναι ότι είναι μεν δημοφιλής, αλλά εκεί δεν θα συναντήσεις απίστευτο, κουραστικό συνωστισμό. Αν σου αρέσουν, λοιπόν, οι οργανωμένες παραλίες, αλλά δεν αντέχεις με τίποτα την σκέψη ότι θα πρέπει να στέκεσαι για ώρα κάτω από τον ήλιο, αναζητώντας μία ξαπλώστρα, εδώ θα βρεις αυτό που αναζητάς. Μία παραλία που συνδυάζει τέλεια την άνεση με την ηρεμία.

Τα κρυστάλλινα νερά και η παρθένα τοποθεσία πραγματικά θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεται σε ένα μικρό κυκλαδίτικο νησί, ενώ το ηλιοβασίλεμα από εκεί είναι διάσημο και κόβει την ανάσα.

xarakas 2352

Πώς θα πας;

Με κατεύθυνση προς Σούνιο αναζητάς την ταμπέλα που γράφει «Παραδοσιακός οικισμός Χάρακα» και κάπου εκεί σταματάς. Αν δεν θέλεις να επισκεφθείς κάποιο από δύο beach bar της περιοχής μπορείς απλά να απλώσεις την πετσέτα σου στην τεράστια, φαρδιά παραλία όπου υπάρχει χώρος για όλους. Ιδανική για τους λάτρεις των σπορ στην άμμο, όπως είναι το beach volley και οι ρακέτες, αφού μπορείς να παίξεις με τις ώρες δίχως να ενοχλείς κανέναν.

Που θα φας:

Mετά τη βουτιά ώρα για φαγητό με το μαγιό. Μπορείς να σκεφτείς τίποτα καλύτερο για τις ζεστές, καλοκαιρινές ημέρες; Στην γύρω περιοχή υπάρχουν πολλές ταβέρνες για να αναζητήσεις και ιδιαίτερα στον οικισμό των Λεγραινών όπου θα βρεις την παραδοσιακή ψαροταβέρνα του Θοδωρή και της Ελένης για καταπλητικό φρέσκο ψάρι.

Αν θέλεις να ζήσεις για λίγες ώρες την μαγεία των διακοπών χωρίς να φύγεις από την Αθήνα, ο Χάρακας είναι το μέρος για σένα.

http://youtu.be/drckSCNNQ2Y 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved