Μπάκινγχαμ: Το παλάτι κυκλοφόρησε το δικό του ποτό gin

POP UP TEAM
/
15 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η βασίλισσα συνηθίζει να απολαμβάνει ένα gin cocktail.

Το παλάτι του Buckingham κυκλοφόρησε το επίσημο gin του για το καλοκαίρι.

Η Royal Collection Trust, τμήμα της Royal Household, παρουσίασε σήμερα στα καταστήματά της ένα premium gin στο Λονδίνο.

gin

Το ποτό φτιάχνεται με 12 βότανα, πολλά από τα οποία προέρχονται από τον κήπο του παλατιού, όπως λεμόνι, μούρα, φύλλα δάφνης και μουριάς. Το φύτεμα της μουριάς έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του James Ι, και σήμερα οι κήποι του παλατιού φιλοξενούν 40 διαφορετικές ποικιλίες.

Το Buckingham Palace Gin θα σερβίρεται σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις στο παλάτι. Η βασιλική συμβουλή για να το απολαύσει κανείς είναι να προσθέσετε μία μεζούρα gin σε ένα χαμηλό ποτήρι με πάγο, να συμπληρώσετε με τόνικ και να γαρνίρετε με μια φέτα λεμονιού.

buckgin2

Το “ιδανικό ποτό για να δροσιστείτε” όπως περιγράφεται, κοστίζει 40 λίρες και είναι διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τον πρώην chef της βασιλικής οικογένειας, Darren McGrady, η βασίλισσα είναι οπαδός του gin. Κάθε μέρα, πριν από το γεύμα, η μονάρχης απολαμβάνει ένα ποτήρι με Dubonnet, μια φέτα λεμόνι και αρκετό πάγο. Η ξαδέρφη της, Margaret Rhodes, λέει ότι αργότερα μέσα στην ημέρα, η βασίλισσα συνηθίζει να πίνει ένα dry gin martini με το φαγητό της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved