Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις αν ο χωρισμός σας είναι προσωρινός

POP UP TEAM
/
12 Νοεμβρίου, 2021

Έχουμε πια συνηθίσει, όταν ακούμε για ένα χωρισμό, ότι σίγουρα το ζευγάρι αυτό θα τα ξαναβρεί. Είναι που συνήθως τα συναισθήματα είναι πιο δυνατά από τα προβλήματα; Είναι που από τη φύση μας έχουμε μάθει να κάνουμε υποχωρήσεις, προκειμένου να έχουμε κάτι καλό στη ζωή μας;

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι περισσότεροι χωρισμοί είναι προσωρινοί, και πάντα ακολουθούνται από την επανασύνδεση-ακόμα και χρόνια μετά.

Με λίγα λόγια, σε περίπτωση που ελπίζεις σε μία επανασύνδεση, αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι μάλλον θα συμβεί.

Ο χωρισμός προέκυψε λόγω συγκυριών

Τα έφερε έτσι η ζωή. Ναι, υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Αν ο ένας δουλεύει βράδυ και ο άλλος πρωί, πού όρεξη για έρωτες; Δεν υπάρχει ποιοτικός χρόνος, ο άνθρωπος που δουλεύει βράδυ, όσο να το πεις, μία εμπλοκή με το βιολογικό ρολόι, την έχει. Δε χρειάζονται πολλά τέτοια δεδομένα για να αρχίσει να φθείρεται η σχέση.

Χωρίσατε πάνω σε τσακωμό

Ώστε φτάσατε λοιπόν σ’ αυτό το σημείο. Προσπερνάμε το γεγονός ότι φερθήκατε σαν παιδάκια. Βριστήκατε, είπατε ότι δεν θέλετε να ξαναδείτε ο ένας τον άλλο και αναφωνήσατε «Χωρίζουμε!». Τουλάχιστον συμφωνήσατε κάπου.

Έφτασε η επόμενη μέρα και, προφανώς, κανένας από τους δύο δεν ψήνεται να κάνει το πρώτο βήμα. Χαλάρωσε, θα ηρεμήσει η κατάσταση και θα μιλήσετε. Φρόντισε μόνο να συζητήσετε το λόγο που τσακωθήκατε και να ξεκαθαρίσεις ότι είναι κάτι που είπες πάνω στα νεύρα σου. Και ο άλλος δηλαδή, αν το είπε.

Μιλάτε σαν να μη συνέβη τίποτα

Ήσασταν και οι δύο εκεί την ώρα που ανταλλάξατε λόγια χωρισμού, αλλά είναι σαν να μην ήσασταν. Μιλάτε κανονικά, ερωτοτροπείτε και οι φίλοι σου απορούν τι σκατά γίνεται. Αν δεν μπορείς να βάλεις ένα ξεκάθαρο τέλος στη σχέση, δηλαδή να μην μιλάτε για κάμποσο διάστημα, να μην βρίσκεστε (ότι κάνει δηλαδή όλος ο κόσμος), τότε ο χωρισμός μας μάλλον δεν υφίσταται.

Κανείς από τους δύο δεν ενδιαφέρεται να φλερτάρει

Φίλοι, ξαδέρφια, θείες, μάνα, γιαγιά είναι στην πρώτη γραμμή και περιμένουν να σου κάνουν συνοικέσιο, για να «πάρει λίγο τα πάνω του το παιδί». Εσύ όμως αποφεύγεις τις νέες γνωριμίες. Το ίδιο συμβαίνει και με την πρώην σχέση σου.

Η ζωή είναι ωραία όταν είστε μαζί

Χωρίς αυτό να σημαίνει ταξίδια και λούσα. Όταν είστε μαζί, υπάρχει ενθουσιασμός, θετικισμός και ισορροπία. Τον αποδέχεσαι και σε αποδέχεται με τα ελαττώματα του. Σε θέλει και τον θέλεις.

 

Με πληροφορίες από govastileto

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved