Θέλεις να “κολλήσει” μαζί σου; Σου έχουμε τον τρόπο

POP UP TEAM
/
22 Ιουλίου, 2020

Αν θέλεις να τον κάνεις δικό σου, σου έχουμε επτά συμβουλές που – αποδεδειγμένα – πιάνουν κάθε φορά…

Δοκίμασες να τον κοιτάξεις. Δοκίμασες να φλερτάρεις από απόσταση. Από κοντά. Δεν είδες και τα καλύτερα αποτελέσματα. Κι όμως, υπάρχουν μερικοί πολύ απλοί τρόποι να τον κάνεις να σε προσέξει, χωρίς να αναγκαστείς να καταφύγεις σε δραστικά μέτρα, όπως να φορέσεις μια ταμπέλα που λέει ΣΕ ΘΕΛΩ και να αρχίσεις να χορεύεις μπροστά του. Προτού, λοιπόν, απελπιστείς, δοκίμασε αυτά τα ~επιστημονικά~ αποδεδειγμένα κόλπα…

1. Σκύψε

Δεν εννοούμε αυτό που νομίζεις. Μιλάμε για την γλώσσα του σώματός σου, και αν θέλεις να του δώσεις πραγματικά να καταλάβει ότι τον γουστάρεις, πρέπει να γείρεις το σώμα σου προς τα εμπρός όταν σου μιλάει, για να δείξεις ότι του αφιερώνεις το 110% της προσοχής σου αυτή τη στιγμή.

2. Οπτική επαφή + Χαμόγελο

Όλοι ξέρουμε ότι το να σε κοιτάει κάποιος στα μάτια είναι σέξι. Αν βάλεις όμως μέσα και το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο, θα μείνεις χαραγμένη στη μνήμη του για πολύ καιρό. Το χαμόγελο, πέρα απ’ το ότι σε κάνει να φαίνεσαι πολύ πιο φιλική και προσιτή, λειτουργεί και σαν πρόσκληση, σαν να του λες πως μπορεί να έρθει και να σου μιλήσει.

3. Καθρεφτάκι

Παρατήρησε την γλώσσα του σώματός του, και προσπάθησε να την μιμηθείς. Μελέτες έχουν αποδείξει πως οι άνθρωποι υποσυνείδητα αισθάνονται μεγαλύτερη έλξη για άτομα που κινούνται με παρόμοιο τρόπο. Και δεν χρειάζεται να κάνεις κυριολεκτικά ό,τι κάνει κι αυτός. Μικρά πράγματα, που θα του στείλουν πολύ κρυφά μηνύματα. Ναι, είναι βρώμικο παιχνίδι.

4. Απ’ τα αριστερά

Η αριστερή πλευρά του σώματος συνδέεται με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, το οποίο επεξεργάζεται τα αισθήματα. Αν βρίσκεσαι, λοιπόν, στα αριστερά του, θα αντιλαμβάνεται τις πράξεις σου πρώτα με το αριστερό του αυτί, το αριστερό του μάτι—και στην περίπτωση της αφής, με την αριστερή πλευρά του σώματός του. Κι αυτό σημαίνει πως όλα τα σήματα θα στέλνονται στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, χτυπώντας απευθείας τις… συναισθηματικές του χορδές.

5. Το άρωμά σου

Οι άνθρωποι συνδέουν άλλους ανθρώπους με μυρωδιές πολύ συχνότερα απ’ ό,τι νομίζουμε. Μην παραλείπεις να φοράς το άρωμά σου, ώστε κάθε φορά που τύχει να το μυρίσει, να σκέφτεται εσένα.

6. Κόκκινο της φωτιάς

Δεν είναι τυχαίο που το κόκκινο θεωρείται από τα πιο σεξουαλικά και θηλυκά χρώματα. Ένα έντονο κόκκινο κραγιόν θα τον κάνει – χωρίς καν να το καταλάβει – να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

7. Γέλα

Όχι συνέχεια, όχι σαν μανιακή, και σίγουρα όχι ειρωνικά. Όταν πει κάποιο αστείο, όταν δεις κάτι που θα σε έκανε να γελάσεις κανονικά, γέλα. Απλά και κατανοητά. Ο ήχος του γέλιου μπορεί να δημιουργήσει συμπάθεια σε χρόνο μηδέν!

 

Πληροφορίες από in2life.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved