Shakira και ο Waters: To νησί που αγόρασαν έναντι 16 εκ. δολαρίων στις Μπαχάμες

POP UP TEAM
/
28 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όπως είναι γνωστό, η Shakira είναι νέα, ταλαντούχα και επιτυχημένη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η προσωπική της περιουσία ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια δολάρια, και όπως είναι κατανοητό η Shakira έχει ταλέντο στο να βρίσκει δημιουργικούς τρόπους για να επενδύσει τα χρήματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, η 12 φορές βραβευμένη με Latin Grammy ερμηνεύτρια, είχε αγοράσει ένα νησί στις Μπαχάμες το 2011.

Η Shakira αγόρασε το νησί μαζί με τον Roger Waters των σπουδαίων Pink Floyd, προς 16 εκατομμύρια δολάρια. Το όνομα του νησιού είναι Bonds Cay. Πρόκειται για μια έκταση 550 στρεμμάτων, μέρος των Νήσων Berry στην Καραϊβική.

bonscayshak

Το Bonds Cay έχει πέντε παραλίες, πολλούς καταρράκτες, τρεις κόλπους και αρκετές λιμνοθάλασσες σε όλο το νησί. Έχει επίσης αρκετούς λόφους, που κάνουν ορατή την υπέροχη θέα από ψηλά. Το νησί περιβάλλεται από πανέμορφα γαλαζοπράσινα νερά, γεμάτα υφάλους και ψάρια, που δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για κολύμβηση και ψάρεμα.

Οι δυο διάσημοι επενδυτές, αγόρασαν το Bonds Cay με σκοπό να το μετατρέψουν σε ένα θέρετρο στο οποίο διάφοροι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα μεγάλο μέρος του νησιού θα φιλοξενούσε πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες και ξενοδοχεία για τους εξαιρετικά πλούσιους καλλιτέχνες που αναζητούν ιδιωτικές παραλίες, ενώ ένα άλλο μέρος του νησιού θα φιλοξενούσε στούντιο ηχογράφησης, γήπεδο γκολφ, γκαλερί και άλλους χώρους τέχνης.

Λίγο μετά την αγορά του νησιού, η Shakira βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της Antonio de la Rua, ο οποίος διεκδικούσε 100 εκατομμύρια δολάρια από την Κολομβιανή ερμηνεύτρια, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν οι αξιώσεις που προβάλλει έχουν σχέση με το ακίνητο.

Η αγωγή απορρίφθηκε το 2013, όμως το Bonds Cay διατίθεται πλέον προς πώληση.

Μέχρι σήμερα, η Shakira και ο Waters δεν έχουν ξεκινήσει το αναπτυξιακό τους σχέδιο στο νησί και δεν έχουν κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο από τότε που πραγματοποίησαν την αρχική αγορά.

Bonds Cay from Azurean on Vimeo.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved