Τεστ νοημοσύνης: 10 ερωτήσεις αρκετά διαφορετικές από τα τυπικά test IQ

Imdb
POP UP TEAM
/
10 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Τα τεστ νοημοσύνης είναι πολύ δημοφιλή στο διαδίκτυο και υπάρχουν διαθέσιμα πολλά είδη. Οι δημιουργοί των τεστ συνήθως βελτιώνουν τα αποτελέσματα για να κάνουν τους συμμετέχοντες να νιώσουν καλύτερα. Δεν δείχνουν αν ο συμμετέχων είναι ιδιοφυΐα, αλλά τα αποτελέσματα είναι συνήθως άνω του μέσου όρου.

Δείτε παρακάτω ένα τεστ νοημοσύνης με τελείως διαφορετική προσέγγιση. Τι θα κάνατε σε αυτές τις καταστάσεις;

1.Το παιδί σας παίρνει χαμηλούς βαθμούς στα μαθηματικά. Τι κάνετε;

5a4fa3a3b6be2

Οι έξυπνοι άνθρωποι ψάχνουν για διαφορετικούς τρόπους για να λύσουν ένα πρόβλημα αντί να το αγνοούν και να ελπίζουν ότι θα λυθεί από μόνο του. Η καλύτερη απόφαση είναι να πάρετε έναν καθηγητή.

2. Χτίζετε ένα σπίτι. Θα επιλέγατε να τα κάνετε όλα μόνοι σας ή θα προσλαμβάνατε επαγγελματίες;

5a4fa3a3baad2

Οι έξυπνοι άνθρωποι αποδέχονται το γεγονός ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουν, οπότε ζητούν βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει. Το να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας είναι καλό, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία.

Συμφωνείτε με τις παρακάτω δηλώσεις;

3. Το αφεντικό σας επιμένει να κάνετε ένα σεμινάριο. Πως αντιδράτε;

5a4fa3a3beb43

Οι έξυπνοι άνθρωποι πετυχαίνουν τους στόχους τους και ξέρουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Θέτουν στόχους που μπορούν να πετύχουν. Οπότε, το να αρνηθείτε να κάνετε ένα σεμινάριο δεν είναι κακή ιδέα, αν πιστεύετε ότι έτσι μπορείτε να αποφύγετε μια αποτυχία.

4. Όταν έχω λίγο ελεύθερο χρόνο…

5a4fa3a3c26c6

Οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν χόμπι.

5. Όταν δεν έχω καθόλου λεφτά…

5a4fa3a3c26c6

Οι έξυπνοι άνθρωποι μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται δυσαρεστημένοι με τον εαυτό τους και τους άλλους. Σε γενικές γραμμές όμως είναι ευτυχισμένοι και δεν κατηγορούν τους άλλους για τις αποτυχίες τους. Επίσης, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα λάθη τους.

6. Πιστεύετε ότι οι γνώσεις μπορεί να είναι άχρηστες;

5a4fa3a3c985e

Οι έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους. Για αυτούς είναι ένα εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά. Δεν υπάρχει άχρηστη γνώστη.

7. Τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση;

5a4fa3a3cd8ee

Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν ζηλεύουν τους ανθρώπους που είναι πιο έξυπνοι από αυτούς και δεν ταπεινώνουν τους άλλους ανθρώπους. Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να απέλυαν έναν καλό επαγγελματία.

8. Πόσο καλά ξέρετε τους ανθρώπους;

5a4fa3a3d0f1c

Οι έξυπνοι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους. Μπορούν πάντα να προβλέπουν τις αντιδράσεις τους. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αγενές να βάλετε έναν άνθρωπο να δει μια ταινία που δεν θέλει.

9. Μπορείτε να προβλέψετε το μέλλον;

5a4fa3a3d4b1e

Οι έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να προβλέπουν το μέλλον χάρη στο πόσο προσεχτικοί είναι. Ξέρουν πολύ καλά ότι στις γιορτές θα υπάρχουν μεγάλες ουρές στα μαγαζιά, οπότε είναι καλύτερο να ψωνίζουν προκαταβολικά.

10. Λύνετε τα προβλήματά σας πριν εμφανιστούν ή τα εμποδίζετε;

5a4fa3a3d86df

Οι έξυπνοι άνθρωποι ξέρουν ότι είναι ευκολότερο να αποτρέψουν ένα πρόβλημα από το να αντιμετωπίσουν τις συνέπειές του. Επίσης, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση.

-Αν πήρατε τις σωστές αποφάσεις σε όλες ή σχεδόν όλες τις περιστάσεις, είστε πολύ έξυπνοι. Βλέπετε την ουσία των πραγμάτων και σέβεστε τα συναισθήματα των άλλων. Αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν είστε τέλειοι και αυτό σας κάνει δυνατούς.

-Αν πήρατε την σωστή απόφαση σε λιγότερες από τις μισές περιστάσεις μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη σκέψη και να φοβάστε να ρισκάρετε.

35467890876543

Α– το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι πιο ανεπτυγμένο από το δεξί. Σας είναι πιο εύκολο να μάθετε μαθηματικά, ξένες γλώσσες και να λύνετε λογικές εξισώσεις. Τα συναισθήματά σας δεν επηρεάζουν την κριτική σας σκέψη.

Β- το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι πιο ανεπτυγμένο από το αριστερό. Αναγνωρίζετε καλά τα συναισθήματά σας, έχετε ανεπτυγμένη φαντασία και κλίση στις καλλιτεχνικές εργασίες.

Πηγή: https://apotis4stis5.com/themata-f/29152-test-nohmosunhs

[via]

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved