Βάσω Βασιλείου: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που κάνει ακροβατικά πανιά κρεμασμένη από το κατάρτι ενός ιστιοπλοϊκού

POP UP TEAM
/
2 Σεπτεμβρίου, 2020

Η πρωταθλήτρια Βάσω Βασιλείου με πολλές διακρίσεις στο break dance και τα ακροβατικά πανιά ταξιδεύει στην Ελλάδα με ιστιοπλοϊκό, σε ένα ατελείωτο φωτεινό καλοκαίρι.

Ελληνικό Καλοκαίρι. Όσους ορισμούς, εικόνες, ιδεογράμματα και να δώσουμε εμείς οι άνθρωποι στο ελληνικό καλοκαίρι, κανένα δεν θα είναι αρκετό. Κανείς όμως δεν μπορεί να μην μαγευτεί από το ελληνικό φως, την αυθεντικότητα, την ιστορία και την ομορφιά αυτής της χώρας. Μία χώρα που ενώνει το αρχαίο πνεύμα με την υψηλή αισθητική που προσφέρουν τα καταγάλανα νερά, τα πανέμορφα τοπία και τα μεγαλειώδη ηλιοβασιλέματα. Μία χώρα σύμβολο της παρέας της φιλοξενίας και της διασκέδασης», ακούγεται να λέει η Βάσω Βασιλείου, πρωταθλήτρια χορού, με πολλές διακρίσεις στο break dance και τα ακροβατικά πανιά, στο βίντεο που ακολουθεί, ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ που μας ταξιδεύει στο φωτεινό καλοκαίρι, σε μία πανέμορφη Ελλάδα γεμάτη ομορφιά και ήλιο.

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να μας απομάκρυνε, κλείνοντας τον καθέναν από εμάς στη δική του απομόνωση για πολύ μεγάλο διάστημα, αλλά υπάρχουν ακόμα τρόποι να νιώσεις ελεύθερος, ευτυχισμένος, φωτεινός μέσα στους πιο σκοτεινούς καιρούς.

«Η μοναδική εμπειρία να εξερευνήσει κανείς την Ελλάδα με ιστιοπλοϊκό και να βρεθεί αγκαλιά με τα χιλιάδες νησιά που η χώρα αυτή διαθέτει, δημιουργούν αναμνήσεις για όλη του τη ζωή σε ένα κλίμα που αφορά πάντα την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Και αν τελευταία η ζωή μας έδειξε πως έχει δύο πλευρές και οι συνθήκες μπορεί να μας δυσκολεύουν και να ζούμε πρωτόγνωρα πιεστικές καταστάσεις, εμείς είμαστε εδώ να δώσουμε ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όλους εσάς, σε όλες τις άκρες της γης.

Ακόμα όλοι πρέπει να προσέχουμε, αλλά η ώρα που θα αναπνεύσουμε ξανά τον αέρα της ελευθερίας πλησιάζει. Και τότε θα ξανανταμώσουμε όλοι μαζί στα ελληνικά νησιά σαν μία μεγάλη παρέα.

Στα αδέρφια μας από τη Λατινική Αμερική μέχρι τα Βαλκάνια. Από την Ιταλία την Ισπανία και τη Γαλλία, στη Νότια Αφρική και από την Ιαπωνία μέχρι την Αυστραλία. Είμαι η Βάσω Βασιλείου και αυτό είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved