4 τρόποι να διατηρήσετε τη «φλόγα» στη σχέση σας

POP UP TEAM
/
5 Σεπτεμβρίου, 2020

Ειδικά όταν είστε με έναν άνθρωπο για αρκετό καιρό και είναι ο σύντροφός σας, πρέπει να δείχνετε πόσο θέλετε ο ένας τον άλλον

Η σεξουαλική επαφή είναι, χωρίς αμφιβολία, επιθυμητή, αναγκαία, αναζωογονητική και δείγμα μιας υγιούς σχέσης.

Γι’ αυτό ειδικοί και «παθόντες» επιμένουν ότι περισσότερη σημασία έχει η διατήρηση της σεξουαλικότητας, της ερωτικής επιθυμίας ανάμεσα στους δυο συντρόφους.

Ένα είδος φλερτ, ένα είδος ερωτικού παιχνιδιού που ανεβάζει την ψυχολογία και των δυο – ποιος δεν χαίρεται όταν είναι ερωτικά ποθητός – αλλά και οδηγεί μαθηματικώς σε μια ερωτική συνεύρεση με πάθος και ουσία.

Εικονική έκπληξη
Το συνηθισμένο είναι να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες. Αυτό μπορεί να έχει ένα νόημα όταν γίνεται περιστασιακά αλλά και το συνέχεια ίσως καταντήσει αστείο!

Μπορείς να του στείλεις ένα χαμόγελο σου με ένα γλυκό κείμενο, μια φωτογραφία σου μετά το κομμωτήριο, το πιο ερωτικό σου βλέμμα…

Ένα καρέ που θα τον κάνει να σε φέρει στο μυαλό του με τον πιο σέξι, αισθησιακό τρόπο και θα τον κάνει να ανυπομονεί να σε δει.

Ταξίδι μοναχά για πάρτι σας
Φροντίστε να οργανώνετε μικρές αποδράσεις όσο πιο συχνά μπορείτε. Ακόμη και μια μέρα. Ακόμη και μια μονοήμερη μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση. Όταν περνάμε καλά και αλλάζουμε εικόνες ξαφνικά αισθανόμαστε πιο κοντά και στον άλλον.

Με τον καλό τον λόγο
Νομίζουμε οι γυναίκες ότι μόνο εμείς έχουμε ανάγκη από κοπλιμέντα και κολακευτικά σχόλια. Λάθος. Και οι άντρες αναζητούν την επιβεβαίωση και μάλιστα από την σύντροφο τους.

Μη θεωρείς ότι είναι περιττό και χαζό να του πεις ότι το τάδε πουκάμισο του πάει πολύ ή ότι σε ένα πρόβλημα σου θυμήθηκες μια συμβουλή του.

Πες το ένα με ένα χάδι
Δε χρειάζεται να αγγίζει ο ένας τον άλλον μόνο όταν είναι να ακολουθήσει σεξουαλική επαφή. Το χάδι και το άγγιγμα δημιουργούν ένα ζεστό και ερωτικό κλίμα μεταξύ σας και κυρίως μηδενίζει τις όποιες αποστάσεις επιφέρουν το άγχος και η κούραση από τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης