Αυτές είναι οι αποδείξεις ότι ο χωρισμός σου ήταν σωστή απόφαση

POP UP TEAM
/
18 Νοεμβρίου, 2023

Όταν ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον συνήθως είσαι χαρούμενη και λίγο αγχωμένη αν όλα θα πάνε καλά. Και τελικά βγαίνετε και ξαναβγαίνετε και στο τέλος γίνεστε ζευγάρι. Νιώθεις άνετα μαζί του, περνάτε πολύ χρόνο μαζί, τον εμπιστεύεσαι, είσαι χαρούμενη και όλα κυλούν εξαιρετικά καλά.

Και φτάνει εκείνη η στιγμή που όλα έρχονται «τούμπα».

Αισθάνεσαι ότι πια δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, μαλώνετε διαρκώς, σου κάνει παρατηρήσεις, σε έχει αποκόψει από τις παρέες σου και πολλά άλλα. Το προσπαθείς πολύ μαζί του, γιατί τον αγαπάς πραγματικά, αλλά βλέπεις ότι δεν… τσουλάει.

Και με βαριά καρδιά παίρνεις την απόφαση και του ανακοινώνεις το «τέλος». Είναι πολύ δύσκολο και για σένα, αλλά είναι η καλύτερη λύση μετά από τόσες προσπάθειες που έχεις κάνει. Και στην παρακάτω gallery θα καταλάβεις ακριβώς γιατί πήρες τη σωστή απόφαση και δεν πρέπει πια να το σκέφτεσαι.

Ξέρεις ότι τα έδωσες όλα. «Αν έκανες τα πάντα και είδες ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, τότε πήρες τη σωστή απόφαση», λέει η ειδικός σχέσεων, Susan Winter.

«Έχασες» τον εαυτό σου. Πολλές φορές, οι άνθρωποι ξεχνούν ποιοι είναι μέσα σε μία σχέση και χάνουν την ταυτότητά τους. Όταν προδίδεις τις αξίες, τις ανάγκες και τους στόχους σου, τότε θυσιάζεις τον εαυτό σου.
Σε πρόδωσε. Το ψέμα, η κοροϊδία, ακόμα και η παραβίαση της ιδιωτικότητάς σου είναι προδοσία. Η επικοινωνία σας ήταν τοξική. Μην ξεχνάς ότι ο υγιής διάλογος είναι απαραίτητο συστατικό μιας καλής σχέσης.

Συνειδητοποιείς ότι ήσασταν μαζί για τους λάθος λόγους. Πολλοί άνθρωποι κάνουν σχέσεις, γιατί φοβούνται τη μοναξιά και πολλές φορές παραμένουν σε μια τοξική σχέση υπομένοντας πολλά και νιώθοντας άσχημα σε ορισμένες περιπτώσεις.

 

Κείμενο: Νέλη Σταθακίδου

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved