Αυτές είναι οι 4 συνήθειες των ελκυστικών ανθρώπων που σαγηνεύουν

POP UP TEAM
/
10 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η ψυχολόγος, κοινωνική ερευνήτρια, Αγνή Αλίκη Μαριακάκη, καταπιάνεται με το θέμα σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Οι 4 συνήθειες των ελκυστικών ανθρώπων θα σου δείξουν τι αρέσει και τι σαγηνεύει στους ανθρώπους. Σε αυτό το βίντεο θα βρεις τα μυστικά που αποκαλύπτει η επιστήμη πάνω στο τι κάνει τους ανθρώπους να αρέσουν, να έχουν καλή επικοινωνία, να κερδίζουν τους γύρω τους, να δημιουργούν θετικές σχέσεις και καλές συνεργασίες. Οι ελκυστικοί άνθρωποι με απλά μυστικά κερδίζουν τις εντυπώσεις και καταφέρνουν να χτίζουν θετικές σχέσεις με τους ανθρώπους, είτε στην επαγγελματική τους ζωή, είτε στην προσωπική τους ζωή. Αντίθετα με αυτό που πιστεύουν πολύ, δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι έξυπνος, καλοντυμένος, ή όμορφος για να γίνεσαι ελκυστικός. Ανθρώπινες, ελκυστικές ιδιότητες και συνήθεις όπως αυτές που εξηγούμε σε αυτό το βίντεο συχνά κερδίζουν πολύ περισσότερο από άλλα προσόντα» γράφει η ψυχολόγος, κοινωνική ερευνήτρια, Agnes Alice Mariakaki σαν σχόλιο στο βίντεο της στο YouTube.

1. Οι ελκυστικοί άνθρωποι σέβονται τα λάθη τους, τις ατέλειες και τις αποτυχίες τους. Δεν παρουσιάζουν έναν τέλειο εαυτό.

2. Οι εκλυστικοί άνθρωποι δεν κουτσομπολεύουν. Έχει αποδειχθεί ότι τα κοσμητικά επίθετα που «χαρίζουμε» με ευκολία σε άλλους, συνδέονται με εμάς τους ίδιους στα αυτιά των τρίτων ανθρώπων που μας ακούν.

3. Οι ελκυστικοί άνθρωποι ξέρουν να «ανοίγουν» τους άλλους με ενδιαφέρον. Ξέρουν να κάνουν ωραίες ερωτήσεις και λατρεύουν να ακούνε τις απαντήσεις. Όταν ακούς κάποιον γπίνεσαι ο καθρέφτης της πολυτιμότητάς του και αυτό είναι ακαταμάχητο. Είναι το αντίθετο του νάρκισσου λαλήστατου.

4. Οι ελκυστικοί άνθρωποι είναι ενθουσιώδεις και μεταδίδουν αυτό τον ενθουσιασμό στους γύρω τους. Αγαπούν τη ζωή και ό,τι έχει αυτή να τους χαρίσει.

http://youtu.be/WsG2lVtewxo

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved