Ράνια Κωστάκη: “Έχω ενδομητρίωση και πλέον, είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω βιολογικό παιδί”

POP UP TEAM
/
23 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop up”, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ράνια Κωστάκη.

Η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός με το ιδιαίτερο λουκ μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για το γυναικολογικό πρόβλημα που έχει και το οποίο της στερεί τη δυνατότητα να αποκτήσει παιδί με φυσιολογικό τρόπο.

Σε ερώτηση για το αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί, η Ράνια Κωστάκη απάντησε: “Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά και τότε που είχα μιλήσει υπήρχε μία πιθανότητα να μην μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν και εμένα… Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία, γιατί θα ήθελα ιδανικά όταν γίνει αυτό να υπάρχει το περιβάλλον, να μπορέσει να πάρει από δύο πρόσωπα την αγάπη…”.

http://youtu.be/rG6DMCY-1G4

Το πρόβλημα με την υγεία της
Σε συνέντευξή της στις αρχές του 2019 η Κωστάκη είχε εξομολογηθεί ότι μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία από τα 18 της λόγω γυναικολογικών προβλημάτων και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για να βοηθήσει τις γυναίκες που βρίσκονται στη θέση της και τις ρωτάνε συνέχεια για το πότε θα κάνουν παιδί, όπως ρωτάνε και την ίδια.

Τότε είχε πει:

“Από τα 18 μου μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία. Τώρα κοντεύω στα 40. Πρόσφατα έκανα το έβδομο χειρουργείο. Μετά το τελευταίο ο γιατρός μου είπε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω παιδί.

paoprania

Αυτή η πάθηση που έχω είναι ενδομητρίωση και αυτή τη στιγμή υποφέρουν από αυτή την πάθηση 180 εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Εγώ έχω την πιο επιθετική μορφή της και ουσιαστικά κάνει επίθεση σε όλο το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας. Ακόμη κι αν χειρουργηθείς μπορεί να ξαναεμφανιστεί ακόμη και μέσα σε ένα μήνα”.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved