Η Κάιλι Μινόγκ για τον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο: «Στις σκοτεινές μέρες, οι άνθρωποι γύρω μου έλαμπαν φωτεινοί»

POP UP TEAM
/
2 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ενώ η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 15ο άλμπουμ της, σε πρόσφατη συνέντευξη ανοίχτηκε για τον μεγαλύτερο αγώνα που έδωσε στη ζωή της.

Τα τελευταία χρόνια η Κάιλι Μινόγκ ανοίγεται όλο και περισσότερο για τον αγώνα που έδωσε μόλις σε ηλικία 36 ετών ενάντια στον καρκίνο του μαστού, από τον οποίο βγήκε νικήτρια. Περιγράφει την προσωπική της εμπειρία, η οποία άλλωστε πυροδότησε ένα ολόκληρο, παγκόσμιο φαινόμενο, εμπνέοντας άπειρες γυναίκες να μην αμελούν τα τσεκάπ τους.

Η διάγνωση ήρθε το 2005, ενώ βρισκόταν στη μέση μιας παγκόσμιας περιοδείας της. Τότε, όπως είπε η 52χρονη ποπ ερμηνεύτρια στο περιοδικό WHO σε αναμονή της κυκλοφορίας του 15ου άλμπουμ της: «Ο καρκίνος άλλαξε πολλά πράγματα για πάντα, ενώ άλλα δεν άλλαξαν καθόλου. Ενώ η οπτική μου για τον κόσμο ήταν διαφορετική, ο προορισμός μου, σε μεγάλο βαθμό, παρέμεινε ο ίδιος. Παθιάστηκα ακόμα περισσότερο για τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπούσα, αλλά η ζωή όπως την ήξερα είχε παγώσει».

View this post on Instagram

? to you

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Προσπαθούσε να είναι αισιόδοξη, «ταυτόχρονα όμως και ρεαλίστρια, έπρεπε να δώσω χώρο και στα υπόλοιπα, δύσκολα συναισθήματα». Οι άνθρωποι γύρω της, όχι μόνο οι συγγενείς αλλά και οι άγνωστοι, ήταν αυτοί τελικά που της έδωσαν δύναμη να αγωνιστεί. «Οι άνθρωποι γύρω μου έλαμπαν φωτεινοί στη διάρκεια εκείνων των σκοτεινών ημερών. Η δύναμη που έδειξε η οικογένειά μου ήταν απίστευτη. Η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη των ξένων!».

Καλούμενη να συνοψίσει την προσωπική της εμπειρία από τον καρκίνο του μαστού, η Μινόγκ είπε: «Η έρευνα, οι δοκιμές, ο πόνος, η απώλεια, η πρόοδος, η αγάπη και η ελπίδα».

Καθαρή πλέον από καρκίνο, κινητοποιεί πολλές γυναίκες να παραμένουν συνεπείς στα τσεκάπ τους. Η ιστορία της πυροδότησε ένα ολόκληρο φαινόμενο, δυνητικά σωτήριο, το λεγόμενο «Kylie Effect», γεγονός για το οποίο η ίδια σχολιάζει: «Κάθε ιστορία είναι μοναδική, αλλά είναι ωραίο να ξέρεις ότι κινητοποίησες και βοήθησες κάποιους ανθρώπους». Ακόμα και οι πιο δύσκολες στιγμές της, εκ των υστέρων αποδείχτηκαν πηγή δύναμης: «Τις μισείς, αλλά χτίζουν χαρακτήρα. Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά ισχύει».

Δείτε μια συνέντευξή της για το ηλικιακό κατώφλι των 50, την καινούρια της αγάπη και την εμπειρία της από τον καρκίνο του μαστού:

http://youtu.be/_6EtXUJnRj4

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved