Ζευγάρι φωτογράφων άγριας ζωής ιδρύει περιβαλλοντική οργάνωση έπειτα από σοβαρό τραυματισμό

POP UP TEAM
/
8 Οκτωβρίου, 2020

Όταν ο Uri μαχαιρώθηκε δέκα φορές, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του. Εκείνος όχι μόνο επέζησε, αλλά ανέλαβε και δύο πολύτιμα πρότζεκτ.

Όταν τελικά ξύπνησε, δεν μπορούσε να μιλήσει, να καταπιεί, να περπατήσει και οι γιατροί δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την κατάστασή του. Ωστόσο, δυόμιση χρόνια αργότερα, ο Uri έχει επιστρέψει στο σπίτι με την αγαπημένη του. Έχει ανακτήσει την ομιλία του, την ικανότητα κατάποσης, τις κινήσεις των χεριών του και μαθαίνει ξανά, σιγά σιγά, να περπατάει. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν σταμάτησε ποτέ να είναι ενεργός.

Στη διάρκεια της μακράς διαδικασίας αποκατάστασης του Uri το ζευγάρι, με τη βοήθεια ενός κοντινού φίλου, δημιούργησε ένα λεύκωμα, με τον τίτλο «Wild» και τις καλύτερες φωτογραφικές στιγμές από 25 αποστολές σε επτά ηπείρους. Με σύνθημα «αυτό που αγαπάς θα το προστατεύσεις» το ζευγάρι αφιερώνει το έργο του σε όλα τα ζώα που έχει συναντήσει ανά τα ταξίδια του.

Ωστόσο, η αγάπη των Δανών φωτογράφων για τη φύση εκφράζεται και έμπρακτα, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του ίδρυμα, Wild Nature Foundation, με σκοπό την προστασία και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Αν και δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν, έχουν αφιερώσει την εμπειρία και τις γνώσεις τους σε μια άλλη, μεγάλη αποστολή.

Δείτε φωτογραφίες των Uri και Helle Løvevild Golman:

 aajna

amak

 kma

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved