Ο γιατρός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μέσα του έκρυβε την ψυχή ενός μικρού παιδιού»

POP UP TEAM
/
12 Οκτωβρίου, 2020

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στον ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Η πρεμιέρα της αγαπημένης εκπομπής έγινε με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τιμώντας έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Ο καρδιολόγος Σωτήρης Πράπας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Ένας χρόνος από το θάνατό του

Φέτος, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο σημαντικός Έλληνας δημιουργός έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στον ύπνο του, ενώ βρισκόταν στο Πήλιο, προδομένος από την πηγή της έμπνευσής του, την καρδιά του. Όσοι έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί του, ήξεραν καλά πως ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αντισυμβατικός, αλλά και ευαίσθητος συνάμα, επαναστάτης, αλλά και ρομαντικός, παθιασμένος, αλλά και ήσυχος, κοινωνικός, αλλά και μοναχικός, ατρόμητος, αλλά και αγχώδης. Κι ίσως ήταν αυτές οι αντιφάσεις του χαρακτήρα του που τον έκαναν μοναδικό τόσο στη ζωή όσο και στην τέχνη του. 

Η έναρξη ήταν άκρως συγκινητική, αφού οι τηλεθεατές παρακολούθησαν πλάνα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άκουσαν να ερμηνεύει μεγάλες του επιτυχίες. Ανάμεσα σε εκείνους που μίλησαν ήταν και ο καρδιολόγος του, Σωτήρης Πράπας ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για εκείνον.

Η εξομολόγηση του γιατρού του

«Μέσα του έκρυβε την ψυχή ενός μικρού παιδιού, μιλούσε δυνατά, υποστήριζε με πάθος τις απόψεις του, ήταν ατακαδόρος, χιουμορίστας και έβγαζε ένα γάργαρο γέλιο. Δεν ήταν σταρ, δεν το επεδίωκε. Ήταν ένας άνθρωπος που επέλεγε λίγους στενούς φίλους, ήταν τρυφερός ανθρωπος. Λάτρεψε τη γυναίκα του και την κόρη του, Μας συνδέουν πολλά» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή. 

Δείτε τι είχε πει την ημέρα του θανάτου του

 

Με πληροφορίες από skai

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved