GNTM 3 makeover: Γέλια και κλάματα για τους παίκτες του ριάλιτι- Πώς ήταν και πώς έγιναν

POP UP TEAM
/
14 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Γέλια, κλάματα, ενθουσιασμός αλλά και αντιδράσεις πρωταγωνίστησαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3, όταν οι διαγωνιζόμενοι είδαν τον εαυτό τους στον καθρέπτη με τα νέα τους μαλλιά!

http://youtu.be/yxGtR-V8Fp4

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τους ανοίξει την κουρτίνα και να δουν το νέο τους look.H Ίριδα ενθουσιάστηκε μιας και τα καρέ ξανθά μαλλιά της τής θύμισαν ένα από τα κουρέματα που είχε η κριτής του διαγωνισμού ομορφιάς στο παρελθόν.

Αυτό βέβαια δε συνέβη και στην περίπτωση του Σήφη ο οποίος δήλωσε on camera: «Η αλήθεια είναι ότι έπαθα ένα σοκ. Δε με ενθουσίασε έτσι το μαλλί μου. Δεν το περίμενα έτσι. Είναι πολύ σκληρό».

http://youtu.be/aysJzKKeZ1U

Από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν ήταν αυτή της Λίας, η οποία αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά και πλέον έχει ένα κοντό αγορίστικο look.«Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή», λέει η Βίκυ Καγιά και η Λία βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη. «Πώς είμαι έτσι; Απλά κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω τι είναι αυτό. Δεν το περίμενα καθόλου. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι εγώ», σχολίασε η ίδια.

lia

Έκπληκτη με το αποτέλεσμα είναι και η Ειρήνη μιας και έχει πολύ κοντό μαύρο μαλλί. «Είμαι μια άλλη Ειρήνη. Θα μου πάρει πολύ χρόνο να το συνηθίσω. Είναι ότι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

eieringnt

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved