Σταύρος Σβήγκος: «Ο γάμος σε εκκλησία είναι για μένα μια τεράστια κοροϊδία, μια μεγάλη μπίζνα, όπως και η βάφτιση»

POP UP TEAM
/
21 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Άγρια παιδιά» και «Κάτω Παρτάλι», σε νέα του τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη σχέση του με τον δικό του γιο. Όπως σχολίασε, όταν ήταν ο ίδιος μικρός έκανε και ποδόσφαιρο και μπαλέτο, αν και ο πατέρας του του έλεγε:

«Πας καλά; Θα είσαι ο μόνος ανάμεσα σε τόσες γυναίκες, σκέψου το» και ανησυχούσε μήπως κάνει χορογραφίες μπαλέτου στο γήπεδο. Σήμερα, ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει πως δεν θα δίσταζε να γράψει τον γιο του στο μπαλέτο «αν το ήθελε».

Μια άλλη κοινωνική προσδοκία στην οποία αναφέρθηκε είναι αυτή του θρησκευτικού γάμου. Όπως είπε στο δημοσιογράφο, σχολιάζοντας το γεγονός ότι με τη σύντροφό του, Ελένη Αϊβαλή, παντρεύτηκαν στο δημαρχείο: «Είμαι άθεος από καθαρή άποψη.

Για μένα, ο γάμος σε εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία, μια μεγάλη μπίζνα, όπως και η βάφτιση, τα λεφτά που φεύγουν είναι τεράστια. Έχουμε παντρευτεί στο δημαρχείο, μια χαρά». Παρ’ όλα αυτά, επέλεξαν να βαφτίσουν το παιδί τους γιατί «η σύζυγός μου πιστεύει. Το παιδί μου βαφτίστηκε επειδή έπρεπε κάπως να τα ισορροπήσουμε».

http://youtu.be/3PJ9W_5Y1hg

 

Πηγή: womantoc.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved