Αυτά είναι τα 5 λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν είσαι σε νέα σχέση

POP UP TEAM
/
24 Οκτωβρίου, 2020

Μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και ο έρωτας παρακαλώ!

Ναι, σε καιρούς δύσκολους και σκοτεινούς, εσύ ερωτεύτηκες και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί η νέα σου σχέση να αντιμετωπίζει περιορισμούς, και να μην μπορείς για την ώρα να ταξιδέψεις ή να κάνεις όλα όσα θα ήθελες, σαν κορίτσι ερωτευμένο, αλλά αυτό δεν μετριάζει στο ελάχιστο τον ενθουσιασμό που νιώθεις. Τελοσπάντων δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από δύο νέους ανθρώπους που έχουν μία όμορφη σχέση. Παρόλα αυτά, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τον πρώτο καιρό, να κάνεις κάποια… λαθάκια ολέθρια θα έλεγα, τα οποία πιθανότατα να σου στοιχίσουν τη συνέχεια της σχέσης σου. Παρακάτω λοιπόν, στα συγκέντρωσα όμορφα και ωραία, για να προσέξεις και να μην καταστρέψεις ό, τι με κόπο έχτισες.

Η σοβαρότητα που ήρθε πολύ σύντομα
Προφανώς και είσαι έτοιμη για σχέση, και υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να έχεις απώτερο σκοπό το γάμο, καθώς είναι κάτι που το θέλεις, και νιώθεις έτοιμη γι’ αυτό. Παρόλα αυτά, όσο ενθουσιασμένη κι αν είσαι, θα πρέπει να προσέξεις κάπως τα μεγάλα λόγια, ειδικά τον πρώτο μήνα, μιας και πώς να στο πω απλά: Δεν έχεις ιδέα ποιον έχεις απέναντί σου. Κάνε του ερωτική εξομολόγηση, πες του και πόσο τον θέλεις, αλλά το να αρχίσετε να κάνετε σχέδια γάμου από τόσο νωρίς, είναι κομματάκι… αλλόκοτο και επικίνδυνο. Γνώμη μου πάντα.

Τοο much sharing

Ακόμη ένα λάθος που κάνουμε κυρίως λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού είναι να ανοίγουμε το στοματάκι μας και να μοιραζόμαστε πληροφορίες, οι οποίες καλό θα ήταν να… εμφανίζονται αργότερα! Όχι τίποτα άλλο, αν αποκαλύψεις τα πάντα από το πρώτο άντε δεύτερο ραντεβού, τότε τι θα λέτε στη συνέχεια; Άσε που έτσι χάνεται η μαγεία και το μυστήριο. Υπομονή χρειάζεται και όλα θα γίνουν.

Αλλά και η… μεγάλη μυστικοπάθεια

Μία σχέση βασίζεται στην ειλικρίνεια. Σε αυτό είμαι κάθετη και δεν αλλάζω γνώμη. Οπότε το μοναδικό που έχεις να κάνεις από το ξεκίνημά της, είναι να είσαι ειλικρινής. Δυστυχώς όμως αυτό δε συμβαίνει πάντα, γιατί έχουμε την τάση να αποκρύπτουμε κάποιες αλήθειες που θεωρούμε ότι ο άλλος δεν θα τις έπαιρνε με καλό μάτι. Και όταν λέω αλήθειες, εννοώ σοβαρά πράγματα που καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στη ζωή σου, όπως το να είσαι άνεργη, να πάσχεις από μία πάθηση που επηρεάζει την καθημερινότητά σου ή να έχεις κάποια εξάρτηση. Δυστυχώς αυτά θα πρέπει να γίνουν γνωστά σχετικά νωρίς. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να δώσεις την επιλογή και στον άλλο, πάντα μέσα από την ενημέρωση.

Προσπερνάς τις λεπτομέρειες

Ο έρωτας σε τυφλώνει και πιστεύω ότι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας, τουλάχιστον αν έχει ερωτευτεί έστω μία φορά στη ζωή του. Αυτός είναι και ο λόγος που δυστυχώς αγνοούμε όλα εκείνα τα προειδοποιητικά σημάδια, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε. Πιθανότατα να σου είχε δείξει με τον τρόπο του ότι είναι βίαιος, ότι δεν του αρέσει να εργάζεται ή ότι δεν πιστεύει στην ισότητα των δύο φύλων. Προσπάθησε λοιπόν να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου και να παρατηρήσεις τα σημάδια, τα οποία «σου φωνάζουν» για να τους δώσεις σημασία.

Μην απομακρύνεσαι…

Από τον υπόλοιπο κύκλο σου. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να περνάς πολλές ώρες μαζί του γιατί είσαι στα… μέλια που λένε, αλλά να σου υπενθυμίσω ότι πριν μπει στη ζωή σου, είχες κι άλλους ανθρώπους γύρω σου οι οποίοι σε αγαπούν και σε στηρίζουν. Στους ανθρώπους αυτούς λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να γυρνάς την πλάτη, γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η σχέση να μη συνεχιστεί και να αναζητήσεις την παρηγοριά τους. Επίσης θεωρώ, ότι δεν υπάρχει χειρότερο από ένα ζευγάρι που είναι συνέχεια μαζί. Κάποια στιγμή επέρχεται η ρουτίνα και η πλήξη.

 

Με πληροφορίες από queen

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved