Αντίνοος Αλμπάνης: «Η φωτογραφία την ημέρα που μου έλεγαν κουράγιο και ήθελα να ουρλιάξω»

POP UP TEAM
/
30 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο.

Από τότε ο γνωστός ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές για τον προσωπικό του αγώνα να σταθεί ξανά στα πόδια του, θέλοντας να δώσει κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση του.

Τώρα με μία νέα ανάρτηση του στο ίνσαγκραμ μιλάει ξανά για εκείνη τη σκοτεινή περίοδο, αναφερόμενος στις χειρότερες μέρες του. Εκείνες κατά τις οποίες ένιωθε ότι δεν είχε πια καθόλου δύναμη και κουράγιο.

Με μία ασπόμαυρη φωτογραφία ο Αντίνοος Αλμπάνης κοιτάζει πίσω σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής του και γράφει: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά, την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω, όχι κουράγιο, φωνή, αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε, πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά, να αντέχετε, όχι γιατί πρέπει, γιατί μπορείτε».

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved