Μαρία Ιωαννίδου:«Η ζωή μού φέρθηκε τοκογλυφικά. Έχασα όλη μου την οικογένεια και τον Φρέντυ Γερμανό πολύ νέους»

POP UP TEAM
/
8 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Μαρία Ιωαννίδου φιλοξένησε τον Νίκο Γεωργιάδη στο σπίτι της, όπου του έκανε το δείπνο και του αποκάλυψε τραγικές λεπτομέρειες από το παρελθόν της, αλλά και τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού. Ξεναγώντας τον δημοσιογράφο στο χώρο, η χήρα του Φρέντυ Γερμανού του μίλησε για τον δημοσιογράφο και συγγραφέα που έφυγε νωρίς, χαρακτηρίζοντάς τον «προφήτη» γιατί «έγραψε ένα βιβλίο, τον “Εχθρικό Πλανήτη”, και αφηγείτο ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τον καταραμένο ιό».

Με τη Ναταλία Γερμανού είπε ότι δεν συναντιούνται, αλλά συγκινείται όταν τη βλέπει στην τηλεόραση. Πρόσθεσε πως έχει κάνει τη διαθήκη της και «όλο το γραφείο ανήκει στη Ναταλία».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το μεγαλύτερο παράπονό της, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε: «Η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά, ήτανε μίζερη μαζί μου. Σκέψου ότι έχασα όλη μου την οικογένεια πολύ νέα, ο Φρέντυ μου νέος, η μαμά μου έφυγε 50, ο μπαμπάς μου 52, ο αδερφός μου 51. Πέθανε ο Φρέντυ και εγώ πήγαινα και έπαιζα στο θέατρο. Πέθαινε η μαμά μου από καρκίνο και μου έλεγε μη φύγεις κι εγώ πήγαινα κι έπαιζα». 

Για την καριέρα της στην υποκριτική, όπως πρόσθεσε η Ιωαννίδου, πλήρωσε μεγάλο τίμημα. «Δεν έκανα παιδί για τη δουλειά αυτή. Μου στοίχισε πάρα πολλά και πήρα πολύ λιγότερα. Δεν μου δόθηκαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες, πιστεύω ότι αδικήθηκα. Έχω απαίτηση τα μισά από αυτά που μπορώ να κάνω να τα κάνω εδώ και τώρα».

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου:

 

Πηγή: womantoc.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved