Περνάει η σχέση σου περίοδο πλήξης; Σου έχω 5 τρόπους για να επαναφέρεις το ενδιαφέρον

POP UP TEAM
/
14 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μην φοβάσαι αν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου δείχνει σημάδια βαρεμάρας. Υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι στη σχέση σου. Και επειδή η πλήξη σε μια σχέση προκαλεί συχνά ανησυχία, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι.

Μην απελπίζεσαι εάν η πλήξη φαίνεται βαθιά και αδιόρθωτη. Εάν δοκιμάσεις τις συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω, μίλα με τον σύντροφό σου και αν εξακολουθήσεις να μην βλέπεις καμία βελτίωση, «ίσως είναι καιρός να αναρωτηθείς αν η ενέργεια που επενδύεις, αξίζει » λέει στο Bustle η Cyndi Darnell, ειδική πάνω στα θέματα σχέσεων.

Βεβαιώσου πρώτα ότι δεν έχεις βαρεθεί γενικά τον τρόπο ζωής σου

Εάν νιώθεις ότι μέσα στη σχέση σου κοιμόσαστε, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχεις βαρεθεί γενικά και όχι απαραίτητα ότι βαρέθηκες τον σύντροφό σου. Ξεκίνα λοιπόν ρίχνοντας μια ματιά στους προσεχείς στόχους σου.

«Υπάρχει κάτι που θα μπορούσες να κάνεις για να ζωντανέψεις τη ζωή σου; Υπάρχει μέσα σου μια φωνούλα που αγνοείς και σε ρωτάει με ποιο τρόπο θέλεις να αλλάξεις τον εαυτό σου; Ένα δημιουργικό project που δεν καλλιεργείς; Δώσε προσοχή σε αυτό πριν φύγεις από τη σχέση», λέει η Darnell.

Βασικά, ισχύει το ρητό «δεν φταις εσύ, φταίω εγώ» και σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να δουλέψεις με τον εαυτό σου για να έχεις μια πιο ικανοποιητική σχέση.

Να είσαι περίεργη και να κάνεις ερωτήσεις στον σύντροφό σου

Παρόλο που φαίνεται ότι γνωρίζεις τα πάντα για τον άλλον, υπάρχουν πάντα περισσότερα να μάθεις για έναν σύντροφο, ακόμη και σε μια μακροχρόνια σχέση. Όταν σταματήσεις να είσαι περίεργη, εκεί είναι που έρχεται η πλήξη.

Κάνοντας ερωτήσεις, θα νιώσεις σαν να γνωρίζει ο ένας τον άλλον ξανά. Και αυτό θα προσθέσει μια πιο όμορφη διάθεση σε μια κατά τα άλλα βαρετή φάση της σχέσης σoυ.

Να κάνετε αστεία πράγματα μαζί

Ο γρηγορότερος τρόπος για να σταματήσετε την βαρεμάρα είναι να αρχίσετε να κάνετε αστεία πράγματα, γι ‘αυτό η ειδικός προτείνει να βρείτε τρόπους να κάνετε ο ένας τον άλλον να γελάει, εάν δεν το κάνετε ήδη.

Είναι πολύ εύκολο να μπεις σε μια βαρετή ρουτίνα, ειδικά όταν είσαστε μαζί πολλά χρόνια. Αλλά μπορείτε πάντα να φέρετε την ηρεμία πίσω στη ζωή σας αν κάνετε προσπάθειες. Εάν κάνεις τον καραγκιόζη και προσπαθεί να κάνει ο ένας τον άλλο να χαμογελάει, θα δεις ότι θα είστε πολύ απασχολημένοι γελώντας αντί να βαρεθείτε.

Ξεκινήστε ένα νέο χόμπι μαζί

Εάν προς το παρόν δεν έχετε χόμπι να μοιραστείτε μαζί, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα. Για παράδειγμα μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα, να δοκιμάσετε νέες συνταγές στην κουζίνα ή να κάνετε πεζοπορία στο δάσος.

Βρείτε κάτι που να σας αρέσει και κάντε το δικό σας. Κάντε αυτό το νέο χόμπι σε τακτική βάση και πάρτε το σοβαρά.

Κάνετε κάτι νέο κάθε μέρα

Μερικές φορές πρέπει να είστε πολύ συνειδητοποιημένοι για να αλλάξετε μια βαρετή περίοδο, γι ‘αυτό δοκιμάζοντας ένα νέο πράγμα κάθε ημέρα μπορεί να είναι το καλύτερο σας.

Ό, τι κι αν κάνετε, βρείτε ένα πράγμα που θα κάνει τη μέρα σας διαφορετική, το οποίο μπορεί να αλλάξει τη ρουτίνα σας προς το καλύτερο χωρίς να κάνετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved