Καβάλα: Διανομέας μεταφέρει δωρέαν φάρμακα και φαγητό σε συμπολίτες του που έχουν ανάγκη

POP UP TEAM
/
13 Νοεμβρίου, 2020

Τον δικό τους φύλακα άγγελο βρήκαν οι κάτοικοι της Καβάλας στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου, ο οποίος αναλαμβάνει εθελοντικά να πηγαίνει χωρίς καμία χρέωση τρόφιμα και φάρμακα στους μοναχικούς συμπολίτες του, που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι, λόγω καραντίνας.

Στο άκουσμα της επιβολής του δεύτερου lockdown στη χώρα μας ο 29χρονος που δουλεύει ως ντελίβερι στον χώρο της εστίασης, προχώρησε σε μια πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα μήνυμα με το οποίο γνωστοποιούσε στους συμπολίτες του την πρόθεση του να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αναλυτικά έγραψε: «Ονομάζομαι Τσιλιγκίρογλου Δημήτρης ..και δουλεύω στην εστίαση, όποιος έχει ανάγκη και δεν έχει κάποιον, μπορώ να του φερω φάρμακα,ψώνια από super market…μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6946043641… εννοείται χωρίς χρέωση!!! ΥΓ μακάρι να τελειώσει όλο αυτό γρήγορα…. πόλη Καβάλα…».

 

Όπως διευκρίνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο και στην πρώτη καραντίνα, όμως δεν το είχε δημοσιοποιήσει μέσω των κοινωνικών δικτύων. Αυτή τη φορά ωστόσο το έκανε, με την ανάρτησή του να συγκεντρώνει βροχή από λάικ, μηνύματα επιβράβευσης και ευγνωμοσύνης, καθώς και πολυάριθμες κοινοποιήσεις. Η απήχηση της πράξης του έφτασε μέχρι τα αυτιά των τοπικών αρχών στην Καβάλα και ο δήμαρχος της πόλης, κ.Θόδωρος Μουριάδης, δεν άργησε να καλέσει σε συνάντηση τον Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου. Τον συνεχάρη για την εθελοντική του προσφορά και χαρακτήρισε τα όσα κάνει για τους Καβαλιώτες παράδειγμα προς μίμηση για το σύνολο της κοινωνίας. Επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αναγνώριση της σπουδαίας πρωτοβουλίας του Καλού Σαμαρείτη της Καβάλας.

 

Πηγή: womantoc.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved