Συγκλονίζει η Αθηνά Παππά για τον καρκίνο: “Η αγάπη είναι φάρμακο. Δεν είμαι ήρωας, όταν το έμαθα φοβήθηκα πολύ”

POP UP TEAM
/
18 Νοεμβρίου, 2020

Η Αθηνά Παππά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του “Φλερτ” και μοιράστηκε στιγμές από την επαγγελματική της ζωή ενώ μίλησε και για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Αθηνά Παππά μίλησε για τον καρκίνο του μαστού και για τη δυσκολία που υπάρχει στο να αντιμετωπίσει κανείς ότι ακρωτηριάζεται κομμάτι του σώματός σου.

Τόνισε για ποιο λόγο αξίζει να μείνει κανείς δυνατός μέσα σε μια τέτοια μάχη, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια, όταν βίωνε bullying για το χρώμα των μαλλιών της.

Η αγάπη είναι φάρμακο. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Όλος ο κλειστός κύκλος της οικογένειας μου με στηρίζει, τα αδέρφια μου και κάποιοι λίγοι φίλοι που τους θεωρώ οικογένεια. Τα παιδιά μου είναι στο εξωτερικό και μιλάμε κάθε μέρα μέσω skype. Σε αυτή την ασθένεια πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία. Είναι μια πάρα πολύ επίπονη και οδυνηρή ασθένεια”, είπε η Αθηνά Παππά.

“Η αγάπη είναι φάρμακο είναι βάλσαμο. Δεν είμαι ήρωας, όταν το έμαθα φοβήθηκα πολύ και κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια, και από κει και πέρα συνεχίζω. Η ζωή είναι ωραία, θα το παλέψω για τα παιδιά μου, για τον σύντροφό μου και για την ανάγκη μου να δημιουργώ”.

“Πήρα πολλά σκουπίδια από έξω και αυτό έγινε πολτός έγινε καρκίνος, τώρα μιλώ για αυτά που με ενοχλούν κι ας παρεξηγηθούν κάποιοι” είπε μεταξύ άλλων η Αθηνά Παππά προσθέτοντας ότι προσπαθεί να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της.

“Ο άνθρωπος δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά προσπαθώ να λέω αυτό που αισθάνομαι χύμα ακόμη κι αν δυσαρεστώ, λέω τα θέλω μου” συνέχισε

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved