Μέγκαν Μάρκλ: Αποκάλυψε την αποβολή του δεύτερου παιδιού της με τον Χάρι

POP UP TEAM
/
26 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε πως απέβαλλε τον Ιούλιο, λέγοντας πως το γεγονός της προκάλεσε «αβάσταχτη θλίψη».

Η Μαρκλ έκανε την αποκάλυψη σε άρθρο που συνέταξε η ίδια για λογαριασμό των New York Times, στο οποίο καταθέτει πως τον Ιούλιο και ενώ ήταν έγκυος ένιωσε έναν έντονο πόνο, ενώ ώρες μετά, καθώς βρισκόταν στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου, παρακολουθούσε «την καρδιά του συζύγου της να ραγίζει, ενώ αυτός προσπαθούσε να κολλήσει ξανά τα δικά της σπασμένα κομμάτια».

«Καθώς έσφιγγα στην αγκαλιά μου το πρώτο μου παιδί, γνώριζα πως έχανα το δεύτερο», είπε η Μέγκαν χαρακτηριστικά.

Η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019.

Η 39χρονη Μέγκαν αποφάσισε να δημοσιεύσει το σχετικό άρθρο με αφορμή την επερχόμενη γιορτή των Ευχαριστιών στην Αμερική, όπου διαμένει, απευθύνοντας έκκληση στους αναγνώστες να ρωτάνε πάντα «εάν ο διπλανός τους είναι καλά».

«Η απώλεια ενός παιδιού συνεπάγεται αβάσταχτη θλίψη, η οποία βιώνεται από πολύ κόσμο αλλά συζητιέται από λίγο», έλεγε στο άρθρο της η Μέγκαν.

«Μέσα στον πόνο για την δική μας απώλεια, ο σύζυγός μου και εγώ πληροφορηθήκαμε ότι 10 με 20 στις 100 γυναίκες μπορεί να έχει αποβάλλει κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης της», προσέθετε.

«Παρόλη την συγκλονιστική συχνότητα με την οποία συμβαίνει, ωστόσο, το φαινόμενο αυτό παραμένει απαγορευμένο θέμα συζήτησης, ενώ συχνά συνοδεύεται από την αναίτια ντροπή, διαιωνίζοντας έτσι έναν κύκλο μοναχικού πένθους», επεσήμανε η Μέγκαν.

Η Μέγκαν έκλεινε, τέλος, το άρθρο της ως εξής:

«Κάποιες έχουν μοιραστεί τις ιστορίες τους με γενναιότητα. Άνοιξαν την πόρτα, γνωρίζοντας πως όταν κάποια από εμάς λέει την αλήθεια, θα ακολουθήσουν και άλλες το παράδειγμα»

 

Με πληροφορίες από Έθνος

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved