Σούπερ Κική: “Στα 13 πήρα τα πρώτα ναρκωτικά- Αν δεν είχα πάει φυλακή δεν θα ήμουν εδώ”

POP UP TEAM
/
27 Νοεμβρίου, 2020

H 28χρονη Κική μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, που δεν είναι καθόλου… “σούπερ”: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο βίαιος πατέρας, τα ναρκωτικά.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Κική Λιτσάκη ή κατά κόσμων Σούπερ Κική.

Η δημοφιλής κωμικός Super Kiki που φέτος βλέπουμε στις”Σφήκες” κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μία συγκλονιστική συνέντευξη μιλώντας για τη δύσκολη εφηβεία της.

H 28χρονη ‘Influencer των φτωχών’ όπως συστήνεται στο instagram, μοιράστηκε για πρώτη φορά με τον Γρηγόρη τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, που δεν είναι καθόλου… “σούπερ”.

Συγκλονίζει τα όσα είπε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο, για την ενδοοικογενειακή βία, για την χρήση ναρκωτικών και τη φυλακή.

“Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από 5 χρονών, για κακή μου τύχη έχω πάρα πολύ δυνατό μνημονικό. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω. Ο Πατέρας μου μετά τον χωρισμό βρήκε μια άλλη γυναίκα, με την οποία δεν περνούσα καθόλου καλά, τις ώρες που έλειπε εκείνος από το σπίτι. Συνήθως οι γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν γιατί εκείνος δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί.

Ήμουν πασπαρτού, έμενα παντού, ήμουν πάντα με ένα βαλιτσάκι στο χέρι. Κυρίως έμενα με την μάνα μου. Αλλά δεν άλλαζε και πολύ γιατί η μάνα μου είχε έναν άλλον, ο οποίος ήταν αλκοολικός και με το που πήγαινε τρεις το μεσημέρι, ερχόταν έτοιμος για τσαμπουκά. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστος. Την αγάπη που μου έλειπε στο σπίτι, την έβρισκα στα σκυλιά. Μάζεψα 24 αδέσποτα σκυλιά και τα τάιζα, με ακολουθούσαν παντού, όπου πήγαινα.

Στο σχολείο, ένα πρωί, μια συμμαθήτρια που ήταν και φίλη μού είπε “η μαμά σου είναι βίζιτα” γιατί δούλευε σε μπαρ. Για να το θυμάμαι, μάλλον το βίωσα σαν bullying. Αμυνόμουν με το χιούμορ, έκανα πολύ τον καραγκιόζη ειδικά σε αυτή την ηλικία. Ήμουν 8 χρονών”.

Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά
Έφυγα πολύ μικρή από το σπίτι μου και έμενα σε έναν γείτονα μεγαλύτερο από μένα. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με gay. Τον θαύμαζα πολύ. Η μάνα μου δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεχθεί και εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς. Ασχολιόταν με άλλα πράγματα. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν.

Κάπως έμπλεξαν οι στάνταρ φίλοι μου, στην αρχή τους κοροϊδευα μέχρι που γύρισε και σε μένα το πρώτο τσιγάρο. Ενθουσιάστηκα στην αρχή, είχε πλάκα και με τα χρόνια δεν είχε καθόλου πλάκα. Για χασίσι μιλάω πάντα και μετά άρχισα να πίνω χάπια. Κρυφά πάντα από τους φίλους μου. Σιγά σιγά ήρθαν και τα υπόλοιπα, τα πιο σοβαρά. Κοκαϊνη κανονικά και συστηματικά. Δεν ήταν καθόλου αστείο. Όλα γινόντουσαν από ανάγκη.

Lsd, πολύ Lsd και τότε ήταν που είχα πάψει να χαμογελάω και νόμιζα ότι θα χαμογελάω μόνο κάνοντας κάθε μέρα κατάχρηση. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Είχα και μια σχέση με την οποία μαζί μπλέξαμε και μαζί τα κάναμε όλα. Εκεί σε ηλικία 16, 17 ετών. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη στη ζωή μου. Όλοι ήξεραν, κανείς δεν καταλάβαινε την σοβαρότητα του θέματος. Όλος ο κόσμος το ήξερε, όχι μόνο οι γονείς μου”.

Ο εγκλεισμός στη φυλακή
“Ήθελα να κόψω τα ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα πως. Ένα πρωί ήρθε στο σπίτι η αστυνομία. Μας μάζεψαν όλους τους φίλους μου, τη συμμορία…που εκείνη θεωρούσε παρέα. Μας έβαλαν μέσα στο κρατητήριο. Έχω μπει φυλακή για χρήση και εμπόριο. Μας είπαν ότι η σύλληψη έγινε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μπαινόβγαινα στη φυλακή. Αλλά και να το ήξεραν δεν θα άλλαζα κάτι.”.

“Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πήγαινα φυλακή. Πιο μπλεγμένο ήταν το αγόρι μου. Εγώ ήθελα να εξασφαλίζω τη χρήση μου. Έμεινα δυο χρόνια στη φυλακή. Η στιγμή της προφυλάκισής μου είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Φεύγοντας από το γραφείο της ανακρίτριας βλέπω τη μητέρα μου να με κοιτάει. Ήταν ένα χάος. Φίλησα τη μητέρα μου, μπήκα στην κλούβα… Όλα τα παιδιά κλαίγανε. Το είχα πάρει πολύ ψύχραιμα. Ήμουν στη φυλακή στη Θήβα… Όταν έγινε αυτό με την κ. Κουτσελίνη και ήρθαν τα κανάλια ένιωσα πάλι σαν εγληματίας που έχει κάνει κάτι κακό και ασχολούνται μαζί του.

Όταν μπήκα στη φυλακή έπαθα σοκ. Ήμουν στη φυλακή με την κολλητή μου. Για έξι μήνες ήμουν άλλος άνθρωπος με την εξάρτηση. Δοκίμασα ηρωίνη 20 μέρες πριν μπω στη φυλακή. Με προσέγγισε κάποιος μέσω facebook. Έκανα δέκα φορές ηρωίνη, μέχρι που μπήκα φυλακή. Και ευτυχώς γιατί τώρα δε θα ήμουν εδώ. Ευτυχώς μπήκα στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ και έκανα θεραπεία.Όταν μπήκα στη φυλακή τότε η μάνα μου κατάλαβε τα λάθη της και από τότε ήταν πάντα δίπλα μου”!

Δείτε όλη τη συνέντευξη της νεαρής Κικής:

http://youtu.be/iRuvokxEXfY

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved