JLO: Kυκλοφορεί την δική της σειρά skincare που φέρει τον τίτλο JLO Beauty

POP UP TEAM
/
5 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όλες θέλουμε στην επιδερμίδα μας αυτό το… JLO Glow και επιτέλους έφτασε η στιγμή να το αποκτήσουμε! Η sexy Λατίνα- απόλυτη star- δώσ’της όποιο χαρακτηρισμό θέλεις, Jennifer Lopez κυκλοφορεί την 1η Ιανουαρίου την δική της σειρά skincare που φέρει τον τίτλο JLO Beauty.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Allure η ίδια μίλησε για το όνειρό της που γίνεται- επιτέλους (!)- πραγματικότητα αλλά και για το βασικό συστατικό των καλλυντικών της. Ένα συστατικό που α) είναι το μυστικό ομορφιάς όχι μόνο εκείνης αλλά και της μητέρας και της θείας της και β) είναι το ίδιο συστατικό που εδώ στην Ελλάδα έχουμε σε αφθονία! Μαντεύεις;

“Το βασικό συστατικό είναι ένα μυστικό που έχω από τη μαμά μου και τη θεία μου: είναι το ελαιόλαδο. Πρόκειται για ένα συστατικό από την φύση το οποίο δεν χρησιμοποιούμε αρκετά από τη μία, ενώ από την άλλη καμία μας δεν θέλει να μυρίζει σαν… σαλάτα! Το Olive Complex που περιέχουν τα καλλυντικά JLO Beauty είναι μια μοντέρνα εκδοχή που περιέχει σκουαλένιο, εκχύλισμα από φύλλα ελιάς αλλά και παρθένο ελαιόλαδο”, είπε η ίδια.

Η σειρά αποτελείται από οκτώ προϊόντα για αρχή, ενώ για την ίδια την Jennifer Lopez το πιο σημαντικό προϊόν που ήθελε οπωσδήποτε να εντάξει σε αυτή τη σειρά δεν ήταν κάποιο προϊόν λάμψης (αν και φημίζεται για αυτό και εκείνη και η επιδερμίδα της!) αλλά το SPF που υπάρχει σε όλα τα προϊόντα σχεδόν: “Όταν ήμουν 20 χρονών επισκέφτηκα δύο δερματολόγους, έναν στην Νέα Υόρκη και έναν στο L.A. Ο πρώτος γιατρός μου είπε: “Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις στην επιδερμίδα σου είναι να χρησιμοποιείς αντηλιακή κάθε μέρα!“. Εγώ του απάντησα ότι μένω στην Νέα Υόρκη και κάποιες φορές δεν χρειάζομαι αντηλιακή κι εκείνος επέμεινε: “Χρειάζεσαι αντηλιακή. Κάθε. Μια. Μέρα. Αυτό ήταν το μεγάλο μου μυστικό για το πώς δείχνει σήμερα η επιδερμίδα μου γι’αυτό και ήθελα να κάνω την αντηλιακή προστασία ένα σημαντικό μέρος αυτής της σειράς!”. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα βγεις από το σπίτι σου χωρίς αντηλιακή, μην σκεφτείς εμάς και όλα όσα σου λέμε όλα αυτά τα χρόνια. Σκέψου την JLO!

jlobeuty

Last chance info: τα προϊόντα JLO Beauty θα τα βρεις στο ομώνυμο site από την 1η Ιανουαρίου.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved